![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שאלה בנוגע לפונטו ספייס
יש לי פונטו 2004
מאוד מרוצה. אבל תמיד סיקרן אותי. יש כמובן את הגיר הרובטי ברכב השאלה היא באיזה מצב הכי יעיל חסכוני וכדאי לנהוג על הרכב? במצב שהרכב על אוטמט או שאני מעביר את ההילוכים בנהיגה באופן עצמאי עלידי ה + וה - מה הכי חיסכוי וגם מה שומר על האירכות חיים? ועוד שאלה פיצית אני צריך לעשות בולמי זעזועים במוסך המרכזי של פונטו בירושלים הציעו לי ב 1500 שקל בערך פחות או יותר במוסך אחר הציעו לי 1200 בולמי זעזועים ל 2 גלגלים קידמיים. יש לדעתכם אפשרות למצוא יותר זול? תודה(: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
בקשר לשימוש בתיבה במצב טיפטרוניק, אני תמיד שמעתי שזה לא הכי בריא לתיבת הילוכים. יכול להיות שזה יהיה טוב לשימוש בעליות או ירידות (אופציה בחירת הילוך) אך חוץ מזה לא רואה סיבה להשתמש בזה, אלה אם כן אתה מתכוון להאיץ עם הרכב.
בקשר לבולמי זעזועים, האם הבולמי זעזועים שהם שמים לך מקוריים? יש מצב ואתה יכול ללכת יותר זול מ-1200 לזוג, אך תדע שהבולמים זה רוב נוחות הנסיעה ברכב, תלך הכי זול ותקבל תוצאות בהתאם, גם ככה זה לא הרכב הכי נוח בעולם. בקיצור, המלצה שלי, על זה לא לחסוך (לא יותר מידי).
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה בנוגע לטיימינג | barel | פונטו - טכני | 4 | 12-08-09 09:42 |
יש לי שאלה בקשר לפונטו ספייס 2001 | טוני_חאין | פורום המועדון | 1 | 28-03-09 00:21 |
שאלה לגבי טיפולים לפונטו ספייס | yairl | פונטו - טכני | 3 | 19-12-07 12:14 |
מבקש המלצה לפחח טוב לפונטו ספייס (שאלה לרפי לין או אחרים) | פורום הגראז' | 4 | 07-07-07 22:11 | |
שאלה בנוגע לשמן גיר | פורום הגראז' | 0 | 25-12-06 14:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד