![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: תאורה חכמה לרכב
|
יעוץ בקשר לפיג'ו 206cc
אחרי 3 וחצי שנים שהיה לי את הפונטו המתוקה היא נמכרה ב16600 אלף שהמחירון הוא 11500 אלף
בגלל כל מיני תוספות שהיו באוטו כמו קסנון ועוד(כמובן שהמערכת לא נמכרה)הוכחה שפונטו נמכרת מעל המחירון!!! בקיצור ככה אני חושב כבר לרכוש פיג'ו 206 cc רציתי לדעת כמה דברים:1. מה התקלות שיש באוטו הזה עם אתם יודעים? 2.עם עדיף לקנות אותו עכשיו או לחכות לחודש 1/2010 כי המחירון יורד כי זה שנה חדשה השאלה שלי פה היא בכמה יורד המחירון פלוס מינוס ?.. 3.המלצות שלכם?\ תודה רבה!!!!
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כל רכב שמור ומטופל יימכר מעל המחירון ובמיוחד רכב כמו שלך, שהיה מצוייד גם בבקליות אחוריות שקופות, חישוקי סגסוגת ומגני בוץ (וזה רק ממבט על הסמלון מימין).
בנוגע ל- 206 יש לה גג חשמלי, בזמנו היו תלונות על זה שהגג נתקע במצב פתוח/ סגור (מנוע חשמלי). סה"כ ה- 206 נחשבת אמינה, במיוחד כאלו שלא מצויידות בגיר האוטומטי המעצבן של הצרפתיות (המידע מחבר שהיה לו את הרכב תקופה ארוכה, ולבסוף גמר על צוק באיזור ערד). בנוגע למחירון אתה צריך להבין שכל רכב שלא נמצא בבעלותו של האדון לוי יצחק (שעושה כסף מכלום) יספוג ירידת ערך בתחילת כל חודש, לכן המחיר (כנראה) יירד בינואר 2010 בדיוק כמו שהוא יירד בדצמבר 2009... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יעוץ ברכישת רכב עד 40K | Cor | יעוץ ברכישת רכב | 32 | 17-04-09 16:29 |
יעוץ בקניית מערכת | dodihob | אודיו | 2 | 12-10-08 19:07 |
דרוש יעוץ מכל מומחי HGT(מחפש לקנות אחת) | Ruslan | יעוץ ברכישת רכב | 22 | 26-09-08 23:20 |
[יעוץ] מערכת בפיאט שלי:] | nadav2005 | אודיו | 2 | 13-09-08 08:18 |
יעוץ לביטוח לרכב | Jen-18 | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 13-11-07 00:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד