![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO SPICE 2002 ELX 16V
|
בעיה בצבע של האוטו
שלום לכולם,
היום בערב ראיתי בעיה בצבע של פיאט הפונטו שלי על הבאגז'. בתחילה חשבתי שמדובר היה בלכלוך. התחלתי לשפשף מעט וזה החמיר את המצב. מעין חתיכות ניילון יצאו מאיזור הלכלוך בצבע שקוף. מה שמוזר הוא שעדיין הצבע בצבע כחול, פשוט עם גוונים. עכשיו אני כבר חושב שמדובר בהתקלפות של הצבע. ניסיתי למרוח ווקס על האיזור וזה לא פתר את הבעיה. אנא עזרו לי בנושא זה. מה גרם לפגם בצבע (אי שטיפת הרכב בחודש האחרון, הגשם האחרון, הווקס לפני חודשיים) איך אפשר לפתור את הבעיה ? (זה ממש מכער את האוטו) אשמח לכל עצה ורעיון. אני מצרף תמונות קצת על הרכב: פיאט פונטו 2002 תכלת. לפני כחודשיים עשיתי פוליש באיזורים מעטים באוטו ומיד לאחר מכן ווקס בכל האוטו. הביצוע היה בהתאם להנחיות הפורום.הצבע בכל הרכב היה עד היום במצב מצויין. שלומי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כנראה הלכה נשרפה, זה בגלל השמש. ניתן לתקן רק ע"י צביעה מחדש.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
האם אני יכול לצבוע רק את האיזור נקודתית ?
אשמח לקבל המלצות על בעלי מקצוע או על איך לבצע את זה בעצמי. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
|
כן, ניתן לצבוע רק את האיזור נקודתית, אבל הפחחים עושים זאת בעיקר על רכבים דיי חדשים, בעיקר בגלל נושא דהיית הצבע.
בכל מקרה יש פה מישהו שביצע פרוייקט כזה אצלו, הוא צבע מחדש באמצעות ספריי (אם אני לא טועה), התוצאות היו יפות. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הצבע שרוף עם השנים ואח"כ נשרפת הלקה איך אפשר לצבוע נקודתית אז יהיה הבדלי צבע בין מבריק למט ועוד לצבוע בספרי.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
|
בגלל זה רשמתי שעושים זאת בעיקר על רכבים חדשים, שם כל נושא דהיית הצבע איננה קיימת.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
האוטו חונה בכל יום בשמש במשך חצי השנה האחרונה
אם אני עושה צביעה מקומית בצבע זה ימנע הופעת כתמים נוספים ? מדובר ממש בהתחלה של הנזק לצבע לא הצלחתי להבין מהתשובות עדיין מה עלות התיקון ? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יפה אמרת יצוצו ועוד איך יצוצו.
לכן לך לפחח שישפשף טוב את המקום ויצבע מחדש את כל המכסה. עלות של עד 500 ש"ח . איך יצפאן אומר יקר לי 750 ש"ח |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
אצלי היה את אותו הדבר וגם היו לי נקודות קטנות שהתקלפו מאבנים קטנות(חצץ) שעפו לי על הרכב.
לקחתי אותו לחבר של אבא שלי בטייבה (מוחמד) בן אדם זהב מטפל לאבא שלי ולכול החברת הסעות שהוא עובד בה ועושה עבודה מסודרת ויפה בהיתחייבות!!!!!! כול המיכסה מנוע הורדת הצבע+תיקון מכות+רפילר+צבע תכלת "פנינה" (קוראים לזה בשפת הפחחים) כי מכול זווית זה ניראה אחרת 200 ש"ח נישמע זול אבל זה המחיר, בכפר סבא כולם רוצים בין750-1500 ש"ח במחיר הזה הוא אמר לי אני צובע לך את כול האוטו! כי לא לוקחים להם מס הכנסה ולא קבלה אז בגלל זה זה זול, אבל שוב עבודה נקייה ומסודרת!!! דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה ללכת. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה האוטו ניכבה | hgt | פונטו - טכני | 2 | 20-06-09 21:12 |
| [בעיה] האוטו לא מניע . | avivbar159 | פונטו - טכני | 2 | 30-04-09 14:40 |
| {בעיה} האוטו מקפץ ש... | djslon | פונטו - טכני | 9 | 07-02-09 18:48 |
| בעיה : האוטו מגמגם ולא מאיץ בצורה חלקה . | serkot | בראבה - טכני | 2 | 08-01-08 21:52 |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד