![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
פונטו|פירוק טמבון לשם פירוק רדיאטור הכרחי?!
שלום לכולם,
ברשותי פונטו 96 1300 דור 1 השאלה שלי היא כזאות: האם כדי להוציא את הרדיאטור של המנוע, הכרחי להוריד טמבון + פנסים קדמיים!? או שמה ניתן להוציא אותו בלי עבודה מורכבת זו? אשמח לתשובות, תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
תלוי, לי ברכב יש מנוע דיזל אז בשביל להוציא את הרדיאטור חייב לפרק טמבון ופנסים קידמיים, אבל תפתח מכסה מנוע ותראה אם יש לך יכולת לעשות זאת מבלי לפרק , אם אתה לא חייב לפרק אז הרווחת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: sx75
|
טמבון אתה לא צריך לפרק כדי להוציא רדיאטור מנוע אולם כן צריך לפרק פנסים קדמיים
קח בחשבון שצריך קודם לפרק פנסי איתות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מאמין שיש לך מזגן והמעבה יושב על הרדיאטור ככה שאין ברירה להוציא טמבון וזה לא קשה.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=7292קח פרוייקט שמראה את הטמבון .מעבה.והתושבות בכדי להוציא את הטמבון ישנם 8 ברגי 10 למעלה יש4 ברגים .2 מסתתרים ליד פנסי איתות ועוד 2 שיושבים בפינה של הטמבון לשם כך תצטרך להוציא את הביטנה שיושבת על הטמבון 3 ברגים פיליפס לכל צד ולמטה עוד 4 ברגים. אני קניתי מפתח T 10 חבל"ז תוך 20 דקות הטמבון היה בחוץ. אם תרצה עזרה השאר פלאפון בפרטי נערך לאחרונה על ידי yair068 : 19-09-09 ב 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
תודה רבה לכולם אנסה,
והעדכן בהמשך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
יש לי קצת הפתעות בשבילכם.
בעבר היתה בבעלותי דור ראשון עם מזגן מקורי. הלכתי לאיזה מכון לניקוי רדיאטורים שיבצע ניקוי. אין לי מושג איך, אבל הבחורצ'יק שם הוציא את הרדיאטור החוצה בלי פירוק הטמבון. זה לא היה נראה פשוט, אבל בהחלט אפשרי. לעומת זאת, במורשה כמה שנים אחרי (שוב ניקוי) פירקו את הטמבון. כנראה שיש דרך נכונה ויש דרך אפשרית.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
תשאל את סער שברח מהארץ?
כנראה מפתח T גדול שמגיע לבירגי החיבורים. רענן קושיה מעניינת יבדק מחר נערך לאחרונה על ידי yair068 : 19-09-09 ב 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
הגלגלים שלי: sx75
|
אני נאלץ לחזור על דבריי
אין צורך לפרק טמבון לצורך הוצאת רדיאטור המנוע וזאת מידע אישי כאשר החלפתי רדיאטור הייתי יחד עם העובד במוסך וראיתי בדיוק מה עשה כך שאין צורך להכנס לספקולציות. סדר הפעולות הוא זה 1. פרק חיבורי חשמל מהיוניט והמאוורר 2. פרק את המאוורר 3. פרק את פנסי האיתות והפנסים הראשיים 4. פרק חיבורי צנרת לרדיאטור 5. פרק הברגים שמחזיקים את הרדיאטור שמור על הגומיות הרכבה בסדר הפוך ובא לציון גואל |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
לורד לא מדוייק
לפי הפרוייקט הנ"ל רואים בבירור את התושבות שמחזיקות את המעבה לרדיאטור והפנסים מחוברים כך שאין צורך בפירוק הפנסים ןפנסי האיתות . מה שכן בדקתי את הנושא אפשר לפרק בתנאי שיהיה לך מפתח T פתוח גדול ומאריך קפיצי מכיוון שלשני הברגים השמאליים אין גישה ישירה ובמיוחד הבורג העליון שלא נצפה בכלל. לגבי הרדיאטור יושב על 2 גומיות זהירות לא לשבור אותם. בורג מרכזי נמצא בחזית הרכב לפרק והאדיאטור בחוץ. שאר השלבים של לורד נכונים וכל זה בהנחה שזה מזגן אורגינלי מזגנים תוצרת הארץ חוברו גם לתושבות הרדיאטור עם פחיות מחוררות אוליי יהיה יותר קל נערך לאחרונה על ידי yair068 : 19-09-09 ב 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
[פרויקט מצולם] - פונטו ELX 16V - פירוק בית תיבת ההילוכים | shachar | פונטו - טכני | 35 | 03-06-15 13:57 |
מחפש פירוקיה שיש בה HGT. | farmalot | פונטו - טכני | 8 | 08-02-09 21:15 |
פירוקיות | פורום הגראז' | 1 | 28-01-07 16:56 | |
בעיית פירוק צינור מים | פורום הגראז' | 0 | 28-07-06 16:35 | |
[פונטו ספייס 03']- פירוק החיפוי פלסטיק על ההגה. | פורום הגראז' | 2 | 15-03-06 20:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד