![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
התלבטות ברכישת פונטו ספייס
שלום לחברי הפורום,
כבר כשבוע אני בתהליך של בדיקת רכבים ובעיקר התמקדתי בפונטו ספייס. התקציב שלי הוא בסביבות ה20 אלף. הדרישות שלי מהרכב הן , לפי הסדר - 1.רכב אמין שלא מרבה בביקורים במוסכים. 2. צריכת דלק נמוכה. 3. עלות תחזוקה וטיפולים שוטפים זולים. 4. נוחות. המבחר של הפונטו ספייס בעייתי, אני חושש לקחת רכב מהשכרה/ ליסינג כך שירדו בערך 50-60 אחוז מכלל הרכבים לקניה ב-"יד 2", רכבים עם יד סבירה (2-3) שנת 2000-2003 עם קילומטרז' נורמלי(סביבות 140 אלף) דורשים עליהם מחיר גבוה מהמחירון בכמה אלפים. המוסכניק שלי, נותן לי בדיקה ראשונית וכללית על הרכבים שאני מתעניין בהם בחינם, לפני בדיקה במכון (הבאתי אליו כבר 3 פונטו ספייס מאוד בעייתיות, והוא הציל אותי מלהשקיע כסף באוטו שרק יגרום לי צרות בעתיד) אמר לי שפונטו ספייס נסחר מתחת למחירון ומעל מחירון נסחרים רכבים דוגמת טויוטה יאריס שנחטפות כמו לחמניות טריות. היום הלכתי לבדוק אופל קורסה שנת 2000 יד ראשונה 100,000 ק"מ שנראית מדהים במחיר של ארבעת אלפים ש"ח מתחת למחירון של יד 2. כבר כשבוע אני חורש את כל הפורומים הרלוונטיים למיניהם בחיפוש אחר רכב שאני אהנה ממנו לפחות בשנתיים הקרובות ולא ממש מצליח להגיע להחלטה. אוקיי, ועכשיו לשאלות: *האם זה ריאלי מצידי לאמץ את העצה של המוסכניק שלי ולהמתין למוכר שימכור ספייס במחיר מתחת למחירון, אני מתכוון כמובן לרכב שמור עם קילומטרז' של 10-15 אלף בשנה ? *לחברה שלי היה פעם אונו והיא בפרנויות על פיאט מבחינת אמינות, אם אני אקנה רכב שיעבור בדיקות במכון וימצא במצב טוב , וכמובן עם טיפול טוב מצידי האם אני צריך לחשוש לאמינות של הרכב, ז"א כל כמה חודשים עם ביקור יקר אצל המוסכניק? *ההתלבטות שלי היא כרגע בין האופציה למצוא ספייס שמור בקרוב לבין האופל קורסה, אני יכול לקנות ספייס חדשה בשלוש שנים מהאופל, ולפי מה שקראתי האופל בעייתית מאוד במחירי התחזוקה שלה, האם היא בכלל יותר אמינה מהספייס? ועל איזה רכב לדעתכם כדאי לי ללכת, ומתי פשוט לחתוך ולהחליט? אני ממש בדילמה רצינית. אשמח אם תרחיבו בתשובות, תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התלבטות בין פונטו ספייס - S SPICE ידני 1.3 2001 לבין פורד פיאסטה 2000? | nadavt | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 16-07-09 23:37 |
יעוץ ברכישת פונטו ספייס | Trick Daddy | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-01-09 18:33 |
התייעצות ברכישת פונטו ספייס ELX 02 | kusi | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-11-08 23:18 |
התלבטות ברכישת פיאט פונטו 95', 1.6 - הכדאי ? | edan | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 12-05-08 17:05 |
שסתומים 8/16 בדגמי פונטו ספייס - התלבטות לפני קניה | פורום הגראז' | 7 | 11-10-06 03:37 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד