![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס 01
|
עצבני חבל על הזמן
אני מסוגל להרוג מישהו
במרת קניתי את הפונטו השנייה שלי ספייס 01 מצב שמור מאוד אחרי בדיקה הכל תקין חוץ מלהחליף גלגלים. קניתי את האוטו עם ידיעה שהאוטו יד 2 ואני צריך להיות יד 3 היום קיבלתי את רשיון האוטו בדואר בשביל הטסט ומה גיליתי שאני יד 4 איזה עצבים לא יודע מה לעשות ...:@:@:@:@:@ |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לא בדקת את הרשיון לפני שקנית?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
עשו לי בדיוק את אותו הטריק ברכב הקודם!
מדובר בסוחרי רכב! בדר"כ השם של המוכר והשם שעל הרישיון דומים או שהם פשוט אומרים שהשם שרשום על הרישיון הוא של קרוב משפחה שלהם וביום העברת הבעלות הוא יגיע לחתום-ואתה שוכח לבדוק/מאמין למוכר וככה אתה מקבל את האוטו+יד נוספת |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אם יש לך זכרון דברים, אזי אמור להיות קטע בו המוכר מצהיר כי הוא יד מספר XXX וכו וכו.
במידה והוא שיקר ויש לך הוכחה לכך, זו עילה לתביעה. אם אין זכרון דברים, אתה יכול לאכול את הכובע וזהו.
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס 01
|
אתה לא מבין קניתי את האוטו אמר לי הבנאדם הוא יד שניה יענו אני צריך להיות יד שלישית עכשיו לא שמתי לב שהבעלים שברשיון זה לא אותו הבנדאם שמוכר לי את האוטו מה התברר עכשיו שהוא העביר את האוטו על שמו ולא השאיר את הניר הקטן של העברת הבעלות שלו השאיר את הרשיון עם הבעלים הישנים כמובן הוא עשה טסט לאוטו ולא קביל רשיון חדש עד היום עבר 4 חודשים ידוע לי שאני יד שלישית עד השעה 5 חזרתי מהעבודה ובדואר יש מכתב ממשרד רישוי בהתחלה חשבתי שזה קנס אבל כשפתחתי ראיתי רק שחור מביא את העצבים עד קצה האף
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מד הדלק כל הזמן יורד ועולה לי | kadosh1 | פונטו - טכני | 6 | 17-04-09 23:27 |
| רשיון רכב - הוצאה טרם הזמן | ClickRisk | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 30-03-09 12:48 |
| אין כרגע עצבני ממני!!! + המלצה לפחח | Gingivitis | פונטו - טכני | 11 | 11-03-09 17:56 |
| אני הוזה או שהיא נראית כמו פונטו HGT שעברה שינוי עצבני?! | raanan_t | רכב כללי | 3 | 08-03-09 21:45 |
| הגיע הזמן להחליף את הצמיגים | פורום הגראז' | 11 | 23-03-06 22:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד