![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Ponto MK1 1995
|
האם אפשר לצבוע תטמבון בצבע הרכב?
אני וחבר רוצים לצבוע את הטמבונים בפונטו דור 1 שלי.
הצבע של הפונטו הוא אדום,אם אפשר לצבוע תטמבון באותו צבע? באיזה ספריי כדי להשתמש? הבנתי גם שצריך למרוח איזשהו חומר על הטמבון אם יש לו פאקים קטנים, מה שם החומר ואיפה ניתן להשיג אותו? תודה.אור |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
לא בדיוק אני עונה לך על השאלה אבל
ממה שראיתי פה בנושאים שאחרים כותבים זה מתקלף וכד'ו.. אני האיתי ממליץ לך לא לצבוע זה הרבה יותר יפה ככה! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
בצביעה עצמית התוצאה הסופית תראה לא משהו בכלל. בכל מקרה צריך לקנות ספרי של חומר מגשר (מגשר בין הפלסטיק של הטמבון לבין הספריי של הצבע שמיועד לפח) וספריי צבע לפי קוד צבע של הרכב. לפי דעתי לא מומלץ כל כך.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Ponto MK1 1995
|
להתקלף יכול להיות אבל זה לא יתקלף אחרי יום או חודש,
לדעתי שהטמבונים צבועים בצבע הרכב ולשים פסי קישוט בשחור זה יפה. אבל כל אחד והטעם שלו. אם מישהו כן יודע ויכול לענות לי על השאלה יעזור לי מאוד. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
תעביר חיפוש, המליצו פה על חנות בת"א אשר מתמחה במכירת צבעים וכן אני מניח כי יכולים להנחות אותך שם הכי טוב איזה חומרים לקנות.
אפשרי? אפשר, השאלה כיצד התוצאה תראה. צריך פריימר לפלסטיק, צבע לפי קוד הרכב שלך (אם הרכב שלך דהוי יהיה לך אחלה של גוונים )וצריך לעבור בסוף עם לקה. בפורומים של פונטו בחו"ל עשו פרוייקט זה רק על המראות צד, שכמובן זהו פלסטיק גם כן. תברר מה עלות החומרים ותראה אם זה משתלם לעשות לבד או לתת לפחח לעשות את העבודה בעוד 100-200 ש"ח. בכל זאת בהצלחה ערן
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
שים לב לפני שאתה צובע שכמעט בטוח שזה יתקלף לך.. כל יום אני רואה מלא מכוניות שהפגוש המקורי שלהם שחור אבל צבעו אותו (וסתם מכוניות קוראניות ששמה זה מתקלף בכל מקרה), ואף פעם זה לא נראה טוב. אחרי שיש קילוף זה נראה זוועה.
הפתרון הכי טוב זה לחפש בפירוקיה פגוש שהוא כבר צבוע מהמפעל ולהחליף אותו עם שלך, כאלה מחזיקים את הצבע בלי שום בעייה, רק שיהיה קצת קשה לך לפי דעתי למצוא בצבע אדום.. אם בכל זאת תצבע אז תשאיר את הפס מגן שחור- כמו במקורי, הכי יפה ככה
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צביעת טמבונים
שלום
לי יש פונטו XTZ והטמבון קיבל כל מיני סריטות אז בדקתי את הנושא. קוד הצבע נמצא על דלת אחורית . עליך לשייף את הטמבונים טוב טוב ואפילו עדיף לפרק. צריך קודם כל צבע יסוד אחרי זה צבע מקשר שיקשר בין הפלסטיק והצבע צבע לטמבונים אצלך אדום ולבסוף לקה שיבריק וטינר לעירבוב וניקוי עלויות בדקתי בסלמה עלוי 270ש"ח. אני כרגע בחיפוש מחירים יותר זולים וכמובן שיש לי פיסטולט ועדיף ביום חם ללא רוחות מעוניין לצבוע את שני הפגושים +מראות . תוספות והצעות יתקבלו ע"י המומחים |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
יאיר, כמדומני אין צורך בלכה כל עוד עוד מדובר על צבע רגיל. צבעי הרכב הם בעלי ברק ישיר וזו גם הסיבה שאפשר לעשות להם פוליש. בצבע מטאלי, אכן יש שכבת לכה על הצבע.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לכה למיטלי
אצלי הצבע מיטלי.
נכון לצבע אדום לא צריך לכה |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
עצה שלי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] על תיגע לבד בטמבונים כי אתה תהרוס את הצבע המקורי או שלא יצא טוב תילך למומחים של פחחות וצבע ותברר שמה עדיף מהכול .
ומראות את יכול לצבוע אבל תבחר צבע דומה מאוד ותפרק את המראה קודם מהמקום שלה, תמצא מקום שקט כמו מקלט ותצבע שמה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כמה אפשר ? | pompa | פורום המועדון | 5 | 18-12-08 20:22 |
| איך להוריד את הפסים הזוהרים בלי לפגוע בצבע? | liorwohl | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 30-04-08 17:58 |
| מכות בצבע | פורום הגראז' | 1 | 08-07-07 05:33 | |
| צביעת פונטו HGT 2001 בצבע כחול | פורום הגראז' | 10 | 25-12-06 18:00 | |
| טמבונים בצבע הרכב באונו | פורום הגראז' | 8 | 12-09-06 14:30 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד