![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
אין כרגע עצבני ממני!!! + המלצה לפחח
בוקר,
ככה מצאת את ה-BABY שלי על הבוקר, יותר לציין שפתק לא הושאר. בקושי חודשיים אצלי וכבר דפקו לי אותה, בא לי לשבור משהו!!! ![]() רק רציתי לשתף אותכם בתחושות... לענינינו, אשמח לקבל המלצה לפחח מקצועי. מיקום בארץ לא משנה כי אסע לאן שצריך כדי לקבל את העבודה המקצועית ביותר. (אני מקווה שלא צריך דלת חדשה..) תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
זה מה שנקרא תוצאה של תאונת עבודה.
למה תאונת עבודה? הבחורה מקימת יחסיי מין לא מוגנים עם כלב, נכנסת להריון, הסרסור שלה לא מסכים לבצע הפלה, היא יולדת את העובר, הוא גדל, מוציא רשיון וזו התוצאה. או בקיצור "כלב ממזר, בן ז$%ה" מאחל לו ולרכבו "מפגש מקרי" עם D-9 כועס. אל תתבאס ידידי, פח אפשר לתקן.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
אכן מקרה מצער משתתף בצערכה,עוד מקרה של ישראלים מנאיקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אם לא ישאירו לך פרטים של פחח מומלץ במרכז אשלח אותך למקצוען במפרץ חיפה
אני מניח שאתה תעדיף מישהו מהמרכז... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
עדכונים מהשטח,
דיברתי עם כמה שכנים מהרחוב ומסתבר שבאחד מהבתים (לא יודע עדיין איזה) הייתה מסיבה אתמול. אחד השכנים אף הזמין משטרה בשתיים בלילה מכיוון שעשו הרבה רעש ברחוב והשתוללו עם המכוניות שלהם. התקשרתי למשטרה והם אמרו לי שבאמת שלחו אתמול בלילה ניידת לרחוב שלי. יש להם פרטים של כמה מהמתפרעים אבל לא רצו למסור מידע בטלפון ואמרו לי לגשת אליהם. מחר בבוקר אגש לתחנה, מקווה שאמצא את בן הבליעל שדפק לי את אוטו!! לגבי פחח, עדיף כמובן מאזור המרכז (הרצליה/ת"א), חשוב לי יותר שיהיה מקצוען ממיקומו. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
![]()
יש לי שני מכרים שהם פחחים טובים ואפשר לארגן לך מחיר טוב מהם
אחד באור עקיבא ואחד בנתניה אם אתה רוצה תכתוב לי בפרטי באמת אנשים חרא! אתה משקיע, שומר על האוטו והבנאדם אפילו לא טורח להגיד סליחה ולהשאיר פתק איפה חנית? אין מצב שזה איזה שכן ? אם אתה חושד במישהו אל תפחד להגיש תלונה במשטרה זה פגע וברח לכל דבר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
משתתף בצערך!
לאנשים פשוט אין לב, זאת נהיית כבר תופעה, אף אחד לא משאיר פתק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מועדון
|
משתתף בצערך. אני יכול להבין אותך טוב מאוד, ביום שישי לפני כמה שבועות הייתי במסיבה בת"א וכשיצאתי משם גיליתי שקע מאוד לא יפה ודי גדול בכנף אחורית שמאלית. כנראה מי שחנה לידי יצא מהחניה והחליט לעצב לי את האוטו מחדש. מיותר לציין כמובן שלא השאירו פתק או איזושהי התנצלות. בטח היו שיכורים.
![]() |
#9 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
ליאור, קבל כלל ברזל:
לא יוצאים עם האוטו למועדונים/ מסיבות למיניהם, ואם כן חונים רחוק מאוד כדי שלא יוכלו לגעת ברכב. יש שם אנשים שיכורים שלא יודעים מה הם עושים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
יאאא
יאאא איזה אנשים גועלייים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אני הוזה או שהיא נראית כמו פונטו HGT שעברה שינוי עצבני?! | raanan_t | רכב כללי | 3 | 08-03-09 21:45 |
המלצה לפחח טוב בצפון | זאב-ב | בעלי מקצוע | 6 | 06-09-08 17:54 |
המלצה חמה על מוסך. | simon377 | בעלי מקצוע | 3 | 26-12-07 18:50 |
המלצה על מוסך | i.b | פונטו - טכני | 0 | 05-12-07 08:21 |
מבקש המלצה לפחח טוב לפונטו ספייס (שאלה לרפי לין או אחרים) | פורום הגראז' | 4 | 07-07-07 22:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד