![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
בעייה עם האורות בHGT
שלום לכולם
יש לי בעיה כבר תקופה דיי ארוכה עם הפנסים האחוריים שלי הרכב ניסיתי כמה פיתרונות וכלום לא עזר ואני ממש לא רוצה להכניס את הרכב למוסך מורשה של פיאט פה באיזור הצפון כי על רמת העבודה שלהם כבר כולם יודעים פה בפורום (זוועה) אז אני מקווה שמישהוא יוכל לעזור לי אז הבעיה היא כזאת: בכל פעם שני לוחץ על הברקס נידלקות לי הבקליות של הרכב באופן קבוע כלומר הן לא מהבהבות כמו כש מאותטים לפני פניה. ובנוסף נידלקת לי נורת התקלה של האורות וכאשר אני עוזב את הברקס זה ניכבה (בדקתי ואפילו החלפתי את כל נורות הברקס) ולא עזר כלום ובנוסף מידיי פעם בפעם אותן הבקליות ניתקעות לי דולקות באופן קבוע כאשר אני סוגר את הרכב עם האזעקה ולפעמים גם כאשר אני סתאם מניע את הרכב ומדליק אורות אם מישהוא ניתקל בזה יודע מה הפיתרון יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש נ.ב מיצטער על שגיאות הכתיב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
אני לא כזה מומחה בפיאט אבל
תנסה לבדוק את המגעים גם בחיבורים של הבקליות וגם לנסות אולי להחליף את הפיוז של האורות זה הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו, אולי יש כאן יותר מומחים ממני שראו בעיה כזאת בעבר
מה שאני הבנתי זה שכשאתה לוחץ על הברקס האורות ברקס נדלקים וגם כשאתה עוזב הם לא נכבים? ולפעמים הם נשארים דולקים גם כשאתה מכבה את האורות? נשמע לי כמו בעיה במגעים שבעצם יש לך מעגל חשמל שנסגר ולא נפתח וככה האורות ממשיכים לדלוק , נסה את מה שאמרתי אם לא אתה יכול לפנות לחשמלאי רכב (לא חייב איזה מוסך מורשה או מוסך מרכזי) זה שטות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
|
א- תודה על התגובה
וככה אתה לא הבנתה את הכוונה שלי לא האורות ברקס נידלקים לי אלא הוינקרים נידלקים לי כש אני לוחץ על הברקס והם ניכבים כש אני משחרר והוינקרים הם אלה שניתקעים לי כשאני סוגר את הרכב עם האזעקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
תיהיה רגוע זאב ידידי
ידידי בעיה מאוד מוכרת בכל רכבי פיאט, ככל הנראה בעייתך נובעת ממינוס אשר הפסיק לגשר. יש לבדוק את המגעים והמינוסים בכל הבקליות האחוריות.
כמו כן, כבר נתקלתי במנורות לא תיקניות שגרמו לכך.
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
לדעתי יש בעיה במינוס/ההארקה של המנורות האחוריות.
אם! אני לא טועה מדובר בחוט השחור שנכנס לפנס האחורי. הבעיה יכולה להיות החוט עצמו שהתנתק או קורוזיה על המגעים בתוך הפנס עצמו. האם הייתה חדירת מים לפנס ? תיקון חאפרי שראיתי שעושים הוא לקחת את החוט הזה ולחבר אותו ישירות לתוך פנים הפנס על ידי הלחמתו למעגל החיבורים (לאחר שמאריכים אותו עם סתם חוט רגיל). עריכה: הקדימו אותי, אבל אשאיר את זה כבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
|
תודה על התגובות המפורטות ואני אנסה לפתוח את הפנסים ולשחק עם המינוס ואם באמת מדובר על קורוזיה אז אני אחליף לו את המגעים ואני מאמין שזה יפתור את הבעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
היי זאב אין צורך בהתערבות שלי מה שענו לך זאת בדיוק הבעיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
מחזק את סטודנט וסער, קרה לי אותו דבר בפיאט שהיתה לי בפנס אחורי שמאלי.
לקחתי את הרכב למוסך (לא מורשה כמובן) וסידרו לי בחינם את הבעיה תוך 5 דקות ואפילו פחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אכן בעית מינוסים ידועה. מכונה לפעמים כ"אורגן אורות".
במוסך סידרו לי את זה תיק תק בעלות מצחיקה ממש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
מינוסים ללא ספק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת צבע האורות בפיאט פונטו דור 1 | דודו אבוטבול | פונטו - טכני | 1 | 06-11-08 17:42 |
ITURBO- רנוספורט במבחן הדורות. | turbo | רכב כללי | 0 | 02-08-08 00:27 |
גיר נוקשה בHGT | idango | פונטו - טכני | 16 | 11-04-08 22:29 |
BMW M3 E92 2008- בMבחן הדורות בישראל- בלעדי למגזין iturbo | turbo | רכב כללי | 6 | 21-03-08 23:27 |
פנס קדמי וידית האורות | sinfreda | אונו - טכני | 4 | 12-10-07 16:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד