![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
מוקדש לאוהבי אספנות ורכבים קלאסיים
שלום לכולם , מצורף סיפור מסגרת שאותו קיבלתי במייל בצרוף לינק מעניין מאוד .
אני אישית לא "קונה" את הסיפור , אבל כל אחד יחליט האם יש בזה אמת . בתכל'ס זה לא ממש משנה , העיקר זה תוכן הלינק . אני מודה שלא הרצתי חיפוש , כך שאולי זה כבר פורסם כבר , כך שאיתכם הסליחה . אבל אם לא, הרווח כולו שלכם . קבלו : בחור ניו יורקי יצא לפנסיה והחליט להשקיע את כספי הפרישה בחכמה. הוא החליט לרכוש נדל"ן בפורטוגל, קרקע עם מחסן צנוע שעמד סגור 15 שנה שבעליה נפטרו ללא יורשים. הנכס הועמד למכירה לתשלום חובות מיסים. היו כמה מתעניינים בנכס, אך דלתות המבנה היו סגורות ומרותכות. איש מהמתעניינים לא רצה להיכנס להוצאות נוספות כדי לראות את פנים המחסן, וכל הנכס עמד למכירה כחבילה שלמה, אז......איש מהם לא הציע לרכוש את הנכס. הבחור רכש את הנכס בחצי ממחיר השוק שלו ועמד להרוס את המבנה. אבל הסקרנות הרגה אותו, אז הוא ואישתו פרצו את הדלתות המרותכות, ואת מה שמצא תוכלו לראות בקישור הבא: www.intuh.net/barnfinds/afa70.htm (למעבר בין התמונות יש להקיש על NEXT)
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רכבי פיאט אספנות/ מיושנים/ מיוחדים למכירה ברשת. מי מרים את הכפפה? | stio | מכירה | 0 | 21-08-08 14:40 |
התארגנות בעלי פיאט אספנות מאיזור חיפה להגעה למפגש באיקאה. | פיאט אספנות | 3 | 15-06-07 16:00 | |
כמה חתימות לאוהבי פיאט | אוף טופיק | 1 | 25-12-06 23:15 | |
תצוגת רכבי אספנות בפסטיבל האיטלקי בגן העיר, 29.05.06 | פיאט אספנות | 0 | 25-05-06 22:39 | |
רכבי אספנות פיאט והמועדון | מועדון פיאט ישראל | 7 | 15-11-05 01:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד