![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
בעייה בילשטיינית
שלום,
אחרי חודשים שאני מחכה, הצלחתי לשים יד על סט B6 של בילשטיין. אח, כמה ריר הזלתי בזמן ששמו לי אותם.. בכל אופן, נתחיל מביקורת על הסט. רק לפני זה, אעיר ואומר שאני לא החלפתי קפיצים, אלא אני נוסע על המקוריים. לא רציתי להנמיך, כיוון שאני עולה הרבה על מדרכות, וגם ככה האוטו לא מרצדס בשיכוך מהמורות. אז ככה, ביצועית יומיומית, אין הרבה הבדל בינו לבין הבולמים המקוריים. בנסיעה יומיומית רגועה, אתה אפילו לא מרגיש שהם שם. ההבדל מופיע רק כשאתה לוקח את האוטו לקצה, ושם ההבדל ניכר לטובה. בסיבובים חדים האוטו מתגלגל פחות, בהאטות חזקות האוטו שוקע פחות, ובכלל, כשאתה לוקח את האוטו לקצה, פתאום נהיה יותר כיף (לא שחסר כיף ב HGT). בנוגע לנוחות נסיעה, לא רק שהיא לא נפגעת, זה מרגיש אפילו קצת יותר טוב. האוטו פשוט "סטיפי" יותר, בלי לבוא על חשבון קשיחות (עד כמה שזה נשמע הגיוני). זה כמו לתת אגרוף למים בבריכה, זה מתנגד, אבל עם זאת, נעים. בנוגע למחיר, הצלחתי להשיג את שלי ב 3,600 (ייבוא אישי עם חבר מפולין) + 500 עבודה + 300 על כריות בולם (שמחליפים בכל מקרה) = 4,400. הבנתי שרק הסט עולה בארץ 5K, אז זה שיקול שלכם. במבט לאחור, לא יודע אם שווה להשקיע 4K בשיפור שמופיע רק כשאתה לוקח את האוטו לקצה, לטעמי זה יותר מדי כסף, והייתי משקיע במקום זה בשיפור הבלמים במקום (יוצא יותר מדי פעמים שאני יוצא לעקיפה בעיר, ובלי לשים לב אני על 90, 15 מטר לפני כיכר. לא נעים.). אז אחרי כל זה, יש קצת בעיות שהייתי רוצה להתייעץ איתם עם מי שכבר עבר בנתיב הזה. קודם כל, בהרכבה של הבולמים הקידמיים (שעשיתי אצל חאפר, לא היה לי כח לנסוע עד איטליאנו בשביל זה. הבנתי שזו עבודה פשוטה, אז עשיתי את זה במוסך קרוב לבית), המוסכניק אמר שהיה לו ממש קשה להכניס את הבולם הקידמי לאוטו, והוא היה צריך להפעיל הרבה כח ומומנט על המשולש התחתון כדי שהוא בכלל יכנס (בשני הקידמיים). אחרי שהסורר נכנס, האוטו יושב יותר גבוה ב 2~3 ס"מ. לא שזה כל כך מציק, פשוט אני חושש שאולי יש פה משהו דפוק. עכשיו שהבולמים כבר שבועיים אצלי, יש רעש מוזר שיוצא מאזור הכריות בולם. כשהאוטו עומד, ואני מסובב את ההגה עש הסוף ימינה, יש צלילי "טק טק" מהכרית השמאלית. בסיבוב שמאלה, הימני דופק. אני רק אזכיר שוב שאני נוסע על קפיצים מקוריים, ואולי זה הסיבה שהיה קצת קשה להכניס את הבולם (באיזשהו קשר, למרות שהבולם מתאים גם לקפיצים בגובה מקורי). לפני שאני מעלה את האוטו לליפט של איטליאנו, רציתי לדעת אם מישהו חווה משהו דומה, או יודע מי מה מו על הדבר הזה. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
גם לי יש בעייה הכרית האוויר | עידן | פונטו - טכני | 7 | 07-01-09 23:33 |
בעייה במערכת הגה? | iz2 | פונטו - טכני | 0 | 16-11-08 20:29 |
בעייה של נזילת דלק?........... | iz2 | פונטו - טכני | 2 | 16-11-08 09:32 |
בעייה בצריכת דלק | eli188 | אונו - טכני | 2 | 16-06-08 08:59 |