![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
מבצע "עופרת יצוקה"- צה"ל תוקף בעזה.
לאחר שהתעוררתי ביום שבת בבהלה בעקבות האזעקה (לא של הרכב- של הרקטות) הבנתי משהו.
שאחותי היסטרית ושהבחירה בממ"ד כחדר שינה הייתה שגויה. את האזעקה בקושי שמעתי, מה גם שהמירס והביפר של מד"א נתנו לי התראה כמה שניות לפני. תוך כדי שינה הושטתי יד לביפר, קראתי מה כתוב והסתובבתי לצד שני. אחרי כמה שניות אחותי פרצה לחדר כרוח סערה שהיא צועקת בהיסטריה להורי ולאחי "בוא מהר!! מה אתם רוצים למות?" מכל מקום, לא זה העניין. אני חושב שהצעד שנעשה, התקיפה בעזה, הינו צעד מבורך שלדעתי נעשה באיחור של 8 שנים ומעל 1200 רקטות. עם זאת, אני סבור כי העיתוי הוא לא כ"כ גרוע. שמרנו על אפקט ההפתעה כדברי הכתוב "בתחבולות תעשה לך מלחמה". אני מקווה שהמבצע הזה ישיג את המטרות המוצהרות ע"פ ברק ("להנחית מכה קשה על חמאס, לשנות את המצב מיסודו ולמנוע המשך ירי על אזרחי ישראל וחיילים מעזה") בנוסף למטרה של עם ישראל כולו- להשיב את גלעד שליט, הילד המתוק והאומלל שהמדינה הפקירה, שלם ובריא בגופו ובנפשו הבייתה. מצד אחד אני שמח שהוחלט על התקיפה בעזה, מצד שני אני חושש. אני חושש מכמה דברים. הראשון- שמדינות ערב השכנות וארגוני הטרור (הכי-זבאלה) יתקפו אותנו. זה פחות מדאיג אותי כי גם אם זה יקרה, אני בטוח שהרמטכ"ל הנוכחי לא יישב עם אצבע בתחת כמו שעשה קודמו. השני- וזה מה שמדאיג אותי תמיד, בכל דיבור על פעולה צבאית. אני מפחד שאנחנו נתקפל למשמע כל העמים האירופיים בעיקר וגם שאר העולם, ה"מגנים" את ישראל. לקקות הקטנים משוויץ וצרפת לא נופלים קסאמים ליד הבית אז הם מרשים לעצמם לגנות. לח$%ות מרוסיה אין זכות דיבור אחרי מה שהם עשו בגאורגיה. הם היו הראשונים לגנות. מדינות ערב מעניינות את קצה הפושפושון שלי מכיוון שהם לא צד בעניין. אבל לגנות לא עולה כסף, אז למה לא? אני מפחד שיקרה מה שקרה לאורך השנים האחרונות. שנתחיל "לטפל" בקמים להורגנו אך לא נסיים כמו שצריך ונשאיר להם פתח להתאוששות כי אם כן- חבל אפילו על הקרואסונים שהוגשו בישיבה בה הוחלט על המבצע. (וכמובן על חיי החיילים היקרים שלנו) אני מקווה שהפעם, בשונה מהשנים הקודמות ולאור השלכות העבר, ישכילו מנהיגנו (שאגב, אבדתי בהם אמון מזמן) לא להרפות מההדק עד אשר ימחק החמאס והג'יהאד ובכלל- הטרור מעזה. אם צריך, גם במחיר של כיבוש הרצועה מחדש למצב כמו לפני האינתיפאדה הראשונה. משטרה חזקה בעזה. בלי צבא. בשאר הטמבלים נטפל אח"כ. (נאסראללה@אחמדיניג'אד טרור בע"מ) (עכשיו יקומו כל הכופרים עם השטויות שלהם, אבל ![]() הלוואי והקב"ה ישמור על כל חיילי ואזרחי ישראל היהודים והציונים. מי ייתן ובסימן חנוכה, בו ידע עמנו נצחון מפואר, יבואו נצחונות נוספים. אני מברך את כל חיילי צה"ל בכל מקום שהם, ביבשה באוויר ובים. שתעוטרו בעטרת נצחון ויקויים בכם הכתוב "אל ירך לבבכם, אל תיראו ואל תחפזו ואל תערצו מפניהם כי ה' אלוקיכם ההולך עמכם להלחם לכם עם אויביכם להושיע אתכם". בברכת שבוע דבש לכולם, חוסן וכוח לחיילינו, לתושבי האיזור ולכל עם ישראל וכמובן- לכל באי הפורום. סימון. עריכה- שחרון, האם יש באפשרותך לארגן עוד מדבקה כזו?
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 27-12-08 ב 21:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
בהצלחה
בהצלחה לכל אנשי צה"ל, ה' איתנו, שבוע טוב לכל חברי הפורום, יש מצב שאני מסיג מידבקה כזות ברמלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
אין ספק שאתה צודק בכל מילה, לפני כשעתיים הקפיצו את [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מהבית לדרום וכמובן שזה מפחיד אך מצד שני סוף סוף שזה קורה כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
רק נקווה שהפעם לא יחזור על עצמו הפיאסקו ממלחמת לבנון ושהמנהיגים שלנו למדו משהו.
צריך להזכיר לכולם כל הזמן שלמרות התקיפות אנחנו מוכנים לעשות שלום מלא וכולל בכל רגע נתון.
![]() |
#5 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כל מה שנותר לי להוסיף בנוסף לדבריו של סימון, מופנה לתושבי הדרום.
אשדוד, נתיבות, קריית גת, שדרות וכ'. מרגע הישמע אזעקה עולה ויורדת- להיכנס מיידית למרחבים המוגנים. לא להגיד "לי זה לא יקרה", לא להיות שאננים, לא לנסוע ברכב בזמן שיש אזעקה ולחפש את הנפילות- מספיק עם השטויות. כמי שעבר עשרות עד מאות נפילות ביום במלחמת לבנון השנייה אני יכול לומר שזה לא צחוק!! גם אני עליתי לגגות עם חברים וחיפשתי נפילות, גם אני זילזלתי באזעקות ובמקום להיכנס למקלטים הייתי עסוק בלקחת את המצלמה ולצלם בחוץ והתוצאה העגומה היתה ביום האחרון למלחמה, שאז טיל ארוך טווח סורי נפל כמה עשרות מטרים ממני וגרם לעשן כבד, לחפצים לעוף באוויר ולכמעט נזק לנפש. גם אני אמרתי "לי זה לא יקרה", וכמעט, רק כמעט זה קרה, זה היה פשוט נס. 4 אנשים שהיו קצת יותר קרובים למקום הנפילה פונו אח"כ לבתי החולים. אז- לא לצאת החוצה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
|
אני מסכים עם כל מילה ומילה שכתבת. אני מאוד מקווה שלא יהיה אותו תסריט כמו המלחמה האחרונה.
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
|
ורק אני רוצה להוסיף אחרי שרק עכשיו ראיתי את התמונה עם המדבקה:
הצמדת סטיקרים ומדבקות כאלו על החלון האחורי של הרכב לא תורמת לכלום, אלא מושכת רק אש לרכב שלכם ותגרום בשלב מסויים אפילו לנזק לרכב שלכם. מבלי להיכנס כרגע האם המסר שכתוב מוצדק או לא, אני מציע להנמיך פרופיל, להפסיק למשוך סתם אש לרכב ולהוריד את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משורר הפורום
|
אז מה שאתה אומר שאם אני אשים מדבקה כזו ירו לי קסאם על הרכב?
![]() המטרה של המדבקה, כמו המדבקה המקורית ("אנחנו ננצח!") היא להרים את המורל בקרב האוכלוסיה. אם אפשר לעשות זאת בהומור, מה טוב. אני בטוח שגם לך ולכל מי שראה את המדבקה של שחר זה העלה חיוך, ובימי לחימה חיוך זה המון. קבלו עוד משפט באווירת החג- "מעט מן האור דוחה הרבה מן החושך" כשהלכתי לפחח בשדרות לקבל הצעת מחיר (לווספה) הייתם צריכים לראות את החיוך שלו. בכל פעם שאמרתי שטות (תחשוב כמה תאונות יש להם בעזה, אחרי שמכל התמרורים הם עשו קסאמים- נאמר בזמן שהייה במ"מ עת השמע "שחר אדום" [הגרסא הקודמת של "צבע אדום"]) החיוך שבצבץ מתחת לשפמו העביר לי תחושה חזקה של "וואו! הייתי צריך את הצחוק הזה!". אין מה לעשות, אם לא נצחק על החיים, החיים יצחקו עלינו. ויפה שעה אחת קודם. אם עד מחר אני לא אקבל עדכון משחרון אני חושב שמחר אני אלך לעשות מדבקה כזו בעצמי. מישהו רוצה? אם כן שלחו ה"פ עם טלפון, אני אחזור אליכם כשאהייה במקום לגבי עלויות. (למען הסר ספק- אני לא אמכור אותן ברווח אלא במחיר עלות בלבד. אני לא מניאק)
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 28-12-08 ב 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
כתבנו בצפון
|
העלה חיוך זה נכון, בכל זאת דבר כזה לא רואים כל יום.
"אנחנו ננצח" זה מסר מאופק, אבל מדבקה כמו "אנחנו נזיין אותם" משמעותה "אנחנו נהרוג אותם". אני סה"כ אומר שאני לא הייתי מעיז לשים דבר כזה על הרכב. אני רואה שזה הרכב של שחרון, במידה והוא ייכנס עם המדבקה הזו לכפרים/ ישובים ערביים- הסיכוי שלו לעזוב את המקום ללא יידוי אבנים- אפסי, וזה אני אומר אחרי שאחד מהחברים שלי נכנס עם דגל ישראל (היה יום העצמאות) למקומות כאלו והרכב המסכן אכל אותה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
משורר הפורום
|
עזוב, זה דיון סרק.
אני אשים, אתה לא. תיק לצו-8 כבר הכנתם? אני שוקל לשים עליו מדבקה "אני א#$ן אותכם!"
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
שווה לקנות צמיגים ב"מבצע"? | danceoflife | פונטו - טכני | 13 | 05-03-08 13:12 |
סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד