![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
פיאט קופה
שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי פיאט קופה.
.. אז ככה יש למשהוא מוסג כמה פיאט קופה נשאר בארץ בכבישים... למה כל הזמן מוכרים את הרכב הזה לדוגמא כל הזמן יש איזה 5 רכבים למכירה ביד 2 ואף אחד לא קונה אותם? ושאלה רק למבינים עדיפות למי שהיה את הרכב כיוון שזה החלום שלי ובשנה הקרובה אני מתכוון לרכוש פיאט קופה. מי יכול לספר לי אל התקלות של הרכב { תקלות חוזרות אם יש} זמינות חלקים, איך המנוע של הרכב מבחינת אמינות ובכלל כל מידע יעזור לי... לידע כללי אני מתכוון לקנות את הרכב ולעשות עליו פרוייקת חידוש כל הרכב אולי קצת שיפור , להזיר אותו למצב כמו מהחנות, כמובןן נשאר כמה חודשים בצבא ומתחיל לחסוך.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
אז ככה ממה שאני מכיר נתקלתי ב3 קופה בפרוקיות ברחבי הצפון לגבי על הכביש אין לי שמץ ולגבי לקנות ולהגיע לרמה של חדש אתה יכול לפטנז על זה אני גם חלמתי לעשות את זה לבראבו שלי אבל גיליתי שזה לא אפשרי אלא אם כן אתה הבן של ארקדי ובמיוחד לקופה שאני לא בטוח לגבי זמינות חלפים וכו אבל חלומות זה טוב זה מה שממשיך להניע אותנו כל יום מקווה שלא ביאסתי אותך
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
////
אני לא מתבאס כי הכל אפשרי ולא צריך להיות בן של אף אחד אלה צריך לעשות הכל לבד כמובן חלקים לקנות לשפץ ,אבל מבחינת עבודה הכל נעשה על ידי...
סתם לידע כללי , השתתפתי בפרויקת שעדיין רחוק מהסוף מבחינת יופי אבל מכני כמעט גמור , באלפא 90 שיש כאלה אולי 3 רכבים בארץ , והכל אפשר להשיג ולעשות.... אבל בכל מקרה תודה אל המידע ...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
מנהל
|
על פי מה שידוע לי סך הכל כיום נעים בכבישי הארץ 26 רכבים מסוג פיאט קופה.
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אין אף אחד שיכול לשפוך קצת מידע
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
כשם ששאר חברי המועדון מכירים אותי, את חיבתי לרכב ואת הפרפקציוניסטיות לשמה אני שומר את הרכב והחשוב מכל !
בתור בעלים גאים של אחת האקזמפלרים השמורים בארץ - תקנו אותי אם אני טועה.... אשמח לייעץ לךחשוב שתבין דבר פשוט לפני הכל! פיאט קופה הינו רכב נדיר בארץ כאשר דגם ה-5 צילינדר אשר יובא בצורה סדירה ב-1998 נותר כתחתית ונשארו בסך הכל כ-7 יחידות המסתובבות בארצנו הקטנטונת! לעומתן, הובאו שנתיים קודם לכן עוד כ-50 יחידות מדגם ה-4 צילנדר בשנת 1996 כאשר כיום מסתובבות למיטב ידיעתי ולאור העובדה שאני מכיר בשנתיים האחרונות את מרבית בעלי הפיאט קופה בארץ כולל פלאפונים ואחראי לקבוצה בקטגוריה זו במועדון[/b] נשארו כ-17 יחידות שלמות ובריאות!!! לצערנורכב זה הינו מספק הנאה כפי שסיפק ליוצריו, מבית פינינפארינה ובלי כל קשר עלות אחזקתו האמנם לא זולה אך תלוי עד כמה אתה שומר על הרכב ועוקב אחריו. באם תרצה פרטים נוספים על הרכב, כולל פרטים מקצועיים, היצע הקיים בארץ ומה לדעת לפני שקונים פיאט קופה ולבטח מה צריך לדעת אחרי.... תוכל לשלוח לי ה"פ ואשמח לעזור לך בברכה ארז |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צטט:
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
בתור בעלים של 16VT אני יכול לציין שהתקלות שאתה תיתקל בהן לפי נסיוני הן כשל כל רכב ממוצע שנע על כבישי ארצנו מזה 13 שנים.
כמובן חשובה מאוד הצורה שטיפלו ברכב הזה,לצערי ממה שראיתי באקזמפלרים אחרים הוא לא סלחן כאשר לא מטפלים בצורה רציפה ובחלקים מקוריים ושמנים איכותיים. מבחינת חלפים מכניים זה משתנה מכיוון שהמנוע עצמו הוא של הלאנצי'ה וחלקים ניתן למצוא לרוב וחלקים נוספים ניתן לאתר בדגמי פיאט אחרים באותם השנתונים. הבעיה צצה כאשר צריך חלק ספציפי של פיאט קופה (לא קוסמטי,זה בכלל ראש בקיר) אז צריך להזמין לרוב דרך סמל"ת והמחירים לא שפויים. במידה ותצטרך עזרה אשמח לעזור.
נערך לאחרונה על ידי dabab : 12-12-08 ב 00:42. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד