![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: סוזוקי איגניס
|
עזרה בהולה! (לא לדאוג, שום בהולה ושום נעליים)
שלום לכל חברי האתר פיאט. שמי שחר,אני בן 26 ובקרוב מאוד מתחיל להיות סטודנט שנה ראשונה. כיום אני מחזיק ברכב מדגם סוזוקי איגניס שנת 2005 במצב מצויין ומתכוון למכור אותה כדי לקבל עלייה את הכסף, ממנו לקנות רכש סטודנטים יותר זול ומשאר הכסף לחיות. הדילמה שלי היא מאוד גדולה לגבי רכישת פונטו ספייס 2001 ידנית מאחר וכמעט רוב האנשים שאני שמעתי או שאלתי שבינהם יש מורי נהיגה, נהגים וותיקים וגם מוסכניקים הדעה הרווחת היא לא להתקרב לרכב זה. ברור לי שיש גם את הצד הטוב של הרכב שעליו שמעתי מעט אבל אני ממש צריך לקבל החלטה האם אכן לקחת סיכון וללכת על הפונטו ספייס. חיפשתי הרבה כתבות על פונטו ברשת, בין היתר הגעתי לאתר שניקרא קארספורום אבל שם לא עזרו במיוחד ומצאתי את האתר חברים הנ"ל של פיאט. אני אשמח מאוד לשמוע חוות דעת או סטודנטים שרכשו פיאט ספייס ויש להם דברים טובים להגיד ואולי גם להבין מדוע יש אנשים שמאוד מפחדים מהרכב הזה?
תודה מראש ומקרב לב, שחר. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רוצה לדעת מה ההבדלים בין הפונטו השונות | bar | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 06-09-08 15:50 |
הוצאת ברגים שבורים מגלגל אחורי (ערוך) | itaim | טיפו - טכני | 1 | 16-08-08 19:23 |
יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 17:35 |
יעוץ לגבי פיאט אונו, היה דחוף, עכשיו ממש לא (נ | yanir1708 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 31-03-08 14:55 |
הפונטו שלעולם לא תראו בארץ... | shachar | תמונות וסרטונים - פיאט | 8 | 15-02-08 21:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד