![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
פרוייקט תיקון קילופי צבע "ממאירים" בפונט&a
עקב קילופי לכה בחלק העליון של דלת הנהג הוחלט לבצע "פרוייקטון" צביעה.
לאחר בירורים, נרכשו: צבע ע"פ קוד הצבע מקורי (טופ קולור בת"א, מכינים במקום, במידה ורוצים מתאימים לדהייה הצבעית של הצבע ודוחסים למיכל ספריי עם פייה מתאימה), לכה, ניר שיוף עדין- נייר מים (2 דרגות, 600 ו-1500) ודבק נייר. לאחר שיוף הלכה והצבע השרוף, החלקה, בידוד האיזור, 4 שכבות צבע, 3 שכבות לכה ויבוש, התוצאה משביעת רצון. (אמנם לא ברמה של צבע בתנור, אך ממש לא מביישת. ממרחק של מטר וחצי לא מבחינים בצביעה. (ישנו הבדל גוון קטן לעומת הדלת האחורית שמחכה אף היא ליומה.) כרגע יש חספוס קל לעומת שאר הרכב, בעייה שתטופל לאחר ייבוש סופי. דרגת קושי:בינונית ומטה. זמן: כשעתיים וחצי. (שיוף, הכנה וצביעה, לא כולל זמן ייבוש סופי- כיומיים.) עלות חומרים: מיכל ספריי בהתאמה : 70 ש"ח. מיכל לכה: 70 ש"ח. ניר מים: 3-5 ש"ח. דבק ניר: 10 ש"ח. עיתונים ישנים: חינם. עיתון של היום : 4.70 ש"ח סדין ישן מהביית: 5 דק' פחד מאמא. סה"כ עלות חומרים לצביעת האיזור: 160 ש"ח. (קניתי 2 מיכלים מכל מוצר, כנראה שהפרוייקט הבא הוא הפגוש האחורי אז התכוננתי.) תמונות יש, מהפלאפון. כרגע, עקב היותי מונגול, אני לא מוצא את המתאם בין כרטיס הזכרון למחשב. אם לא אמצא אותו גם מחר אני ארכוש אחד ואעלה את התמונות. (אני מקווה שהאיכות סבירה) מומלץ בחום לכל בעלי הפונטו עם קילופי לכה. (לא אכפת לי אם יש באיזור 205 מתקלפת...) תודה רבה לאושרי, ידידי משכבר הימים ש "הלווה" לי את החנייה המקורה בביתו לטובת הפרוייקט ועל שהלווה לי מים. ("השקתי" לו את העץ ככה שהתקזזנו) אני מבטיח תמונות בהקדם, אני גם "מת" לראות איך זה נראה בתמונות. **************************************** עריכה: יש תמונות! מומלץ לפתוח את התמונות ע"פ סדר הופעתן, מימין לשמאל. הן הוכנסו ע"פ סדר כרונולוגי.
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 05-09-08 ב 14:48. סיבה: הוספת תמונות+ ניסוח. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] שינוי צבע לוח שעונים, פונטו ספייס | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 34 | 22-11-15 21:14 |
| יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 17:35 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
| ספייס - טורים גבוהים לאחר ניקוי מיצעת | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-12-07 22:30 |
| החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 15:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד