![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
סל"ד לא רגוע בסרק ו K44
ערב טוב
(הרכב: פונטו דיינמיק 2005 ) אני סובל מסל"ד לא רגוע בסרק בדר"כ זה מופיע כבר בהנעה, הסל"ד משתולל ואז כמעט ומתייצב ולעיתים רחוקות בהנעה המצב חמור יותר והסל"ד מיד אחרי הנעה קופץ לשמיים ואז יורד הסל"ד הלא יציב לא מופיע כשאני על D בתיבת הילוכים הוא מופיע כשאני על P או N ואם המזגן דלוק המצב חמור הרבה יותר במורשה המליצו לי ללכת לקנות K44 להוסיף למיכל דלק מלא ולאמץ את המנוע יותר מהרגיל ( חוטי הצתה , פלאגים , ניקוי בית מצערת נשללו כבר ) קראתי המון בקארספורום ו"אצל הדוקטור" תגובות מפחידות על התוסף הנ"ל כמו סתימות במערכת הדלק,בגלל לכלוך שאמנם נוקה מהמנוע אבל הגיע למקומות אחרים לא רצויים כמובן שהיו גם תשובות מעודדות , אבל תמיד התגובות הרעות מהדהדות יותר במידה והשימוש ב K44 לא יעזור אמרו לי במוסך, נעשה איפוס למחשב הזרקת הדלק למישהו יש ניסיון עם המוצר ? שמע ? ראה? ניסה? נכווה ? נערך לאחרונה על ידי shachar : 06-07-08 ב 23:46. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני השתמשתי ב- K44 בתקופה שהיו לי כיבויי מנוע וקרטועים- לא עזר כלום ולא הרגשתי בשינוי כלשהו לרעה או לטובה. מדובר בבזבוז כסף לטעמי.
זה הריי כ"כ ברור שמשהו בתיקון של הראש מנוע אצלך לא בסדר, אני ממליץ בחום לחזור למוסך. בנוסף אתה יכול לפנות לשירות של סמל"ת דרך האתר, מניסיון השירות שלהם דווקא טוב והם חוזרים אליך יום אחרי הפניה על הבוקר. http://www.fiat.co.il/contact.asp |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
תשמע, אני מוכרח לציין שסל"ד לא רגוע בהנעה נניח היה קיים לפני כל האירוע
יכול להיות שאז הבעייה היתה ניקוי בית מצערת,יכול להיות שלא, יכול להיות שזו בעייה חדשה לאור "הטיפול המסור" יכול להיות שהוא היה קיים גם במצבים שתיארתי בתחילת ההודעה כמו סלד לא רגוע במצב P אולי לפני המקרה לא הייתי קשוב כמו שאני עכשיו לכל ציוץ שיוצא ממכסה המנוע אני אנסה בשבוע הקרוב למצוא זמן לקפוץ שוב למוסך, ניראה אולי RESET למחשב הזרקה יעזור באמת אם לא, כמובן שאמשיך לפעול בדרכים אחרות |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
הרכב שלי מקבל קבוע כול 10K תוסף מאז שיצא מהמפעל ,ניסיתי את K44 ואחרי הרבה שימושים ובדיקות אני משתמש בGOLD LABEL!
לדעתי הוא טוב יותר והמחיר זהה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
אני אחת לשנה בטיפול שם K44 מכיוון ש95% מהנסיעות שלי בעיר.
אני חושב שבשנה הראשונה ששמתי הרגשתי הבדל קטן (כנראה היה טון לכלוך) בשנים האחרונות זה יותר עוזר לעבור טסט מאשר שאני מרגיש שוני.
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו קבריולט
|
לגבי התוסף לדעתי זה ח ר ת ה !! ובקשר לזיופים תחליף את המנוע צעדים הוא יושב בצד המצערת
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אמרו לי לאמץ את המנוע חזק כדי להגביר את השפעת התוסף
זה קביל בבית משפט לתעבורה במקרה של מהירות מופרזת ? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו קבריולט
|
מי שאמר לך את זה הוא לא ראוי להיות במוסך ובטח לא במורשה חבל על הכסף של התוסף !!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
אכן זה היה שווה לת** , אבל היה שווה לנסות
היום הוחלף כל בית המצערת במוסך מורשה. הסל"ד התייצב איתן לבנתיים |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
כמה עלה התענוג?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 22:34 |
| דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד