![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: לנטרה
|
חו"ד על HGT שפורסמה ביד שתים - 2002 70K ק"מ
אני מחפש HGT וראיתי את המודעה הזו http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?A...romHand=&Hand=
70K ק"מ יד 3 47Kש"ח, מישהו מכיר אותה ואולי אפילו התעניין בה? בטלפון הבחור אמר שהוחלפה דלת ע"י היד הקודמת אך בבדיקה אין פגיעה בשילדה, אני רוצה ללכת לראות אותה ואשמח אם מישהו שכבר מכיר אותה יתן חו"ד, בגלל שאני לא מהאיזור לא בא לי לקחת יום חופש כדי לראות גרוטאה. תודה לעוזרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
קשה לתת חו"ד על סמך המודעה או התמונה
![]() אלא אם מישהו כאן התעניין ברכב, אני לא חושב שיהיה מנוס מלבדוק אותו בעצמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
כמובן לא חשבתי אחרת, פשוט ראיתי שירשור דומה עם HGT אחרת שרציתי לבדוק וזה עזר לי להחליט שזה לא מצדיק נסיעה דחופה (מחר) להרצליה אלא יכול לחכות לסופ"ש,
אולי יש לי קצת מזל והבחור חבר פה בפורום או שמישהו כבר ראה אותו ויכול לשתף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
הרכב שייך למישהו מהאתר, קוראים לו אור.
הרכב שמור יחסית, מטופל במוסך מורשה. הוא קנה את הרכב מאדם מבוגר יחסית שהיה לו 50K+ ק"מ.
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: אקסנט
|
אהלן חשבתי שתרצה לדעת שהיום פורסמה אחת 2002 יד שלישית עם 55 K ק"מ יש לו ספר טיפולים
קיצר אתה מוזמן להסתכל. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?A...eval&Desc=DESC |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
גם זו הייתה שייכת בעבר למישהו מהאתר וגם ב-CF, ניראת מצויין בכסוף
![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
תודה, אני מקווה לקפוץ בחמישי/שישי למרכז ולראות אותן.
meymia אני מבין שאתה גם מחפש אחת כבר מצאת? (ואם לא אז למה אתה לוקח אותה בעצמך?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
לא ,עדיין לא מצאתי אחת.
אני לא לוקח אותה כי כבר יש לי רכב וסבלנות אין קץ, אז אני לא לחוץ על לקנות משהו שאני לא מסופק ממנו ב 100%. אני מחפש יד 1 במצב מעולה ואם אני אקנה יד שנייה אז אני רוצה אחת במצב מדהים מכדי לוותר עליו. אני לא יודע מה מידת השפשוף שלך בחיפוש רכב אבל אם אתה רוצה אני אשמח לכתוב לך מספר שאלות שאתה יכול לשאול את בעל הפיאט. אם אתה קופץ תתאם עם בעלי הרכב ותעשה את זה מוקדם בבוקר יום חמישי, כי שישי זה יום קצר ולחוץ ובמידה שתמצא משהוא טוב זה סתם יסבך אותך. ובנוגע לאקזמפלרים: הצהובה יד 2 = במחיר הנכון,לדעתי הוא צריך להיות משהוא כמו 44 (במידה והמחירון הוא 48 ולקחת לבדיקה ולא מצאת פגמים אחרים חוץ מהנראים לעיין) בגלל המכות השפשופים והצביעה שהרככב הזה צריך לעבור (זו דעה לא עובדה). יש אחת יד 1 שחזרה ללוח אחרי שכבר הייתה,אני לא פוסל אותה כי לא ראיתי אותה רק שהבעלים לא היה כל כך אמין איתי. אחת שכן הייתי מסתכל עלייה היא הלבנה יד שנייה שנת 2002. הק"מ מעט מעט גבוהה בכמה אלפים אבל היא נראית דנדשה (לפי דעתי אלף או אלפיים מתחת למחירון במידה והבדיקה מושלמת) רק תגיד למוכר שירד מהעץ שלו כי הוא חושב שהוא יכול למכור אותה מעל המחירון בלי סיבה נראית לעיין (ובגלל זה הוא גם מפרסם אותה כמעט חודשיים לדעתי). בנימה אישית אני לא יודע מה התקציב שלך או השאיפות שלך או צורת השימוש שאתה מתכוון ליישם ברכב. אני רק אמליץ שאם אתה לא ממהר ,תמתין....היא תבוא. אני בכול אופן כמחפש בעצמי אשמח להמליץ לך על דברים מעניינים שראיתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
מצטער אבל עם גישה כזאת יהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב!
מזלך שאתה לא מחפש קליאו ספורט למשל, מה היית אומר שעל רכב ממוצע עם יד גבוה וק"מ לא נמוך היו מבקשים 10K מעל המחירון? הפונטו יד 1 האפורה ניראת קצת חשודה, ראיתי אותה במנחת בערד ביום שבת האחרון, ניראת באמת שמורה, מונמכת! אבל אני לא מאמין למילה שיוצאת מהפה של הבעלים.
![]() |
#10 |
Member
|
חיפשתי קליאו וגם מצאתי אחת (לא יד 1 שם זה באמת בלתי אפשרי) וגם הייתי מוכן לשלם את המחיר אבל התדלוק 98 +המחיר המזויע של הטיפול טיימינג הרתיע אותי.
אני יודע שזה קשה למצוא יד 1 אבל לא בלתי אפשרי ...ויד שנייה הרבה יותר קל,עכשיו רק נותר למצוא אחת שמורה. גם קליאו מצאתי בעלים של אחת שחורה יד ראשונה שמתן לי לשבת בה והיה ממש נחמד ובכלל לא תכנן למכור את הרכב (אדם בן 50). זה לא בלתי אפשרי. ובנוגע למה שאמרת על האמינות של בעל הקליאו "יד 1". +1. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 22:34 |
דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
"יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד