![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צולמתם ע"י מצלמה משטרתית? שלחו את המכתב המצורף והדו"ח יבוטל
פרסמתי ב- 2005 בקארס פורום אבל מגיע לזה להיות גם פה
![]() נתפסתם ע"י מצלמה משטרתית נוסעים במהירות מופרזת? עוברים באדום? לא שומרים מרחק מהרכב מלפנים? שלחו את המכתב הבא למשטרת התנועה והקנס ייבוטל. (רץ במייל אבל שיפצתי קצת) __________________________________________________ _________________ לכבוד משטרת ישראל יחידת התנועה הארצית מרחב ______ הנדון: בקשה מנומקת לביטול קנס שלום רב בתאריך _/_/_ נתפסתי ע"י מצלמה בצומת _____ על עבירה______, התמונה נשלחה לביתי, עלות הקנס _____. אני מבקש לבטל את הקנס מהסיבות הבאות: 1.לא יעלה על הדעת שתגבו מחיר הגבוה פי 5 מהמתחרים שלכם (כגון: דלתא פילים, קודאק, אוריינט אקספרס וכ') קל וחומר שאתם מספקים תמונה באיכות ירודה בכל פרמטר השוואתי למתחרים שלכם. 2. התמונה הגיעה בשחור לבן- לידיעתכם, במחיר כזה (_____, עלות הקנס) הייתי מקבל תמונה צבעונית. 3. כל צלם מתחיל היה מבין שלשם קומפוזיציה מושלמת עליו לצלם את הרכב שלי מהחזית עם נטייה קלה הצידה, לא ברור לי למה בחרתם לצלם את הרכב שלי מכיוון לא מחמיא לו ועוד מאחור. 4. נוסף לזאת התמונה הגיעה מקומטת ובלויה. בקיצור, הייתי מצפה ממכם לקצת יותר בהתחשב במחיר הגבוה אותו אתם דורשים, אם אתם רוצים לשמור עליי כאל לקוח מרוצה שימשיך לעבוד אתכם עוד שנים רבות, אנא טפלו בכל האמור ליעיל. בברכת שנה טובה וחג שמח. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 22:34 |
סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
מישהו מכיר " בונדו " חומר לפחחות ?? דרושה חוות דעת | פורום הגראז' | 1 | 20-02-07 23:40 | |
"יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד