![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו 70S, טמפרה, בראבו
|
אוקיי שימו לב,
יש לי פיאט אונו 1300 70S שנת 87 בעל קרבורטור של WEBER 30/32. בשבוע הבא אני צריך להעביר את האוטו טסט, ולכבוד האירוע "המיוחל" בין היתר פירקתי את הקרבורטור לניקוי יסודי. כשמפרקים את ראש הקרבורטור יש ארבעה ברגים השניים הקיצוניים זהים והשניים האמצעיים שונים (בסה"כ הכל שלושה סוגים של ברגים). השאלות שלי הן כאלה: 1. מה תפקיד כל בורג? את מה הוא מכוון? 2. איך אני יודע מה מיקומו של כל בורג (השניים האמצעיים)? יש סימון על הברגים האחד F42 והשני F38. הדבר היחידי שכתוב בספר הוא שהראשון הוא ראשי והשני הוא משני!! תודה למבין הגדול שיעזור לי פה... כמו כן, הופיעה לי בעיית עשן קלה. העשן בצבע לבן אך הוא יוצא רק כאשר לוחצים על הגז עד שהוא מגיע ל 2K סל"ד. אני מדגיש שהעשן לא מופיע כשאין לחיצה על דוושת הגז אפילו שהטורים גבוהים מ 1K סל"ד. מצטער על החפירה, אבל תודה על העזרה (אם תיהיה כזאת)
|
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| היכן נמצא הוריאטור בפונטו HGT (נערך) | meymia | פונטו - טכני | 3 | 30-04-08 10:55 |
| נפילות טורים + רכב כבה (נערך כמובן) | bil | אונו - טכני | 17 | 16-04-08 18:21 |
| איך מתחברים למחשב הרכב בפיאט פונטו GT (נערך) | etavz3 | פונטו - טכני | 4 | 14-04-08 19:17 |
| נזילת מים ממכסה רדיאטור (נערך כמובן) | nizar | פונטו - טכני | 4 | 30-01-08 20:06 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד