![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX 1.3
|
הנורה של "נורה שרופה" דולקת. מה יכולה להיות
שלום,
חדש פה במועדון, מזל טוב לי ![]() קניתי פונטו ספייס ELX אוטומטית שנת 2001 לפני שנה וחצי ואני הכי מרוצה ממנה בעולם. שאלה קטנה: שלשום נדלקה לי נורית צהובה עם סימן קריאה בצורת מנורה הפוכה - מבדיקות קצרות ב@ ראיתי שמדובר בבעיית נורה לא תקינה. אחרי שהחלפתי 3 מנורות לא תקינות הנורית של האזהרה עדיין דולקת ופתאום שמתי לב שאחת הנורות של התאורה הפנימית אינה פועלת - האם יש סיכוי שגם על כך מורה נורית האזהרה?? כמו כן, סתם שאלה קטנה (אולי אני קטנוני אבל לי זה מציק בעין)- נגנב לי החלק בטמבון האחורי שלדעתי מסתיר את וו הגרירה (בצורת עיגול) - יש למישהו מושג האם ניתן לרכוש חלק זה במוסכים המורשים וכמה יעלה? אגב, נגנב לי סמל הפיאט לפני כחצי שנה שחדש עלה לי במוסך יחדיו (רעננה) 200 ש"ח... לא ממש זול. הרבה תודה מראש על העזרה!! |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה שאלות לגבי פונטו ספייס (נערך) | YOSI-BR | פיאט כללי | 5 | 15-04-08 01:02 |
| יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 17:35 |
| יעוץ לגבי פיאט אונו, היה דחוף, עכשיו ממש לא (נ | yanir1708 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 31-03-08 14:55 |
| לכל בעלי הHGT, וריאטור במחיר נמוך (נערכה הכותר | botez 555 | פונטו - טכני | 29 | 16-03-08 20:47 |
| מנעול של הדלת האחורית | Funono | אונו - טכני | 2 | 27-12-07 21:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד