![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 93'
|
אונו התחממה, כותרת נערכה
שלום לכולם. השאלה היא... התחמם לי האוטו עלה לי עשן... עכשיו נראה בהתחלה ששום דבר לא קרה. אחר כך בטיפול אמרו לי שיש סימנים לראש מנוע... ראיתי שיש בפקק של השמן קצת לבן...כאילו מיים... אחרי קצת זמן הסתכלתי ופתאום זה נעלם. במדיד של השמן היה קצת בועות חשבתי שאלה בועות מים... ומה שהכי חשבתי שזה ראש מנוע זה בגלל שנעלם לי מיים בראדיאטור... עשיתי בדיקה על הראדיאטור והתברר שבראדיאטור יש חורים וזה נזל רק בלחץ... כלומר בנסיעה. ושאין לי שום סימנים לראש מנוע דפוק ושהבועות זה כנראה קצף שמן ושזה בסדר זה מה שאמרו לי במוסך מורשה של פיאט... שמחתי ונסעתי קניתי ראדיאטור חדש והתקנתי אותו לבד עכשיו גם חשוב לציין שהחלפתי טרמוסטט שבועיים לפני הראדיאטור... ואני רואה שעוד פעם נעלם לי מיים אבל לא באותה כמות הייתה כמובן... מה זה יכול להיות? למה עוד פעם נעלם מים? תודה מראש אל מי שיעזור לי
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אונו - מחפש דרכים לשפר את תאוצת הרכב | ori | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 16-06-08 21:30 |
הזמנת ספר רכב בעברית מהיבואן (נערך כמובן) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 3 | 22-04-08 00:03 |
לכל בעלי הHGT, וריאטור במחיר נמוך (נערכה הכותר | botez 555 | פונטו - טכני | 29 | 16-03-08 20:47 |
נזילת מים ממכסה רדיאטור (נערך כמובן) | nizar | פונטו - טכני | 4 | 30-01-08 20:06 |
החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 15:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד