![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה 1.4
|
מיכל נוזל קירור סדוק הפונטו גרנדה
שלום לכולם
לאחרונה שמתי לב לנזילה של נוזל קירור(פארפלו אדום) ממיכל הקירור שלי, לאחר שהלכתי למוסכניק מקומי הוא הראה לי שיש סדק במיכל ואמר שיכול להזמין לי ולהחליף ב250 ש"ח +מע"מ. 1.המחיר סביר? 2.האם יש דגשים שחשוב לשים לב אליהם בהחלפה של המיכל? 3. צריך לרוקן את כל הנוזל קירור במנוע ולהחליף? 4. כרגע הנוזל הוא בערך סנטימר מתחת לMIN, האם יש סכנה ממשית לנסיעה במצב הזה?( אני עושה נסיעות של 60 ק"מ לכל כיוון לעבודה כל יום) סורי על ריבוי השאלות, חדש פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 1.2 60 HP
|
אני יעשה טיפה סדר , המיכל עיבוי בסך הכל אוגר נוזל קירור עודף מהמערכת קירור מנוע בזמן נסיעה הלחץ עולה והנוזל נדחף למיכל
סך הכל פלסטיק עם צינןר גומי שמתחבר לראדיטור 250 נשמע סביר כולל עבודה ומעמ , תנסה לאטום תנזילה עם קצת דבק מגע או אפוקסי זה בסך הכל פלסטיק אם אין ברירה אחרת תחליף אבל תברר לבד כמה יעלה לך במחסן חלפים (אולי זה 50 שקל) ותחליף לבד סך הכל שני ברגים מחזיקים אותו במקום, קצת מתחת למינימום לא יזיק אבל תסתכל כל פעם שלא מתרוקן לך כל הנוזל ואז אתה בבעיה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת מיכל נוזל קירור פונטו hgt | Darwish | פונטו - טכני | 0 | 22-09-14 10:12 |
מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
נוזל קירור פראפלו, ערבוב בין מים לנוזל קירור | r.a20 | פיאט כללי | 1 | 06-06-10 16:13 |
טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 23 | 08-07-09 20:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד