![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
סערה חזקה מתקרבת לחופי ישראל
אזהרה! סערה חזקה מתקרבת לחופי ישראל לפניכם הצפי לשבוע הקרוב: יום שבת: גשם מידי פעם מצפון הארץ ועד צפון הנגב. באיזורים מסויימים בדרום הארץ יירד גשם מקומי ויתכנו שטפונות. בחרמון ורמת הגולן יירד שלג. הטמפ' יירדו. טמפ' מינ': ירושלים 4 מ"צ, ת"א 7 מ"צ, חיפה 7 מ"צ, כרמל 6 מ"צ, באר שבע 5 מ"צ, חרמון (5-) מ"צ, רמת הגולן 1 מ"צ, צפת 2 מ"צ, מעלה אדומים 6 מ"צ, מצפה רמון 5 מ"צ, שפלה 7 מ"צ, נצרת עילית 5 מ"צ, יוקנעם 7 מ"צ, טבריה 8 מ"צ, אילת 9 מ"צ. יום ראשון: מעונן חלקית עד מעונן וייתכנו גשמים מקומיים באיזורים שונים בארץ. תחול ירידה בטמפ'. טמפ' מינ': ירושלים 3 מ"צ, ת"א 7 מ"צ, חיפה 7 מ"צ, כרמל 6 מ"צ, באר שבע 6 מ"צ, חרמון (4-) מ"צ, רמת הגולן 1 מ"צ, צפת 2 מ"צ, מעלה אדומים 5 מ"צ, מצפה רמון 3 מ"צ, שפלה 6 מ"צ, נצרת עילית 4 מ"צ, יוקנעם 6 מ"צ, טבריה 7 מ"צ, אילת 8 מ"צ. יום שני: גשום וסוער ברוב איזורי הארץ. גשמים כבדים ירדו כשהם מלווים בסופות רעמים וברקים ומטחי ברד. ינשבו רוחות עזות עם משבי סער עד מהירות של 120 קמ"ש. ללא שינוי משמעותי בטמפ'. בחרמון יתחוללו סופות שלגים. טמפ' מינ': ירושלים 4 מ"צ, ת"א 7 מ"צ, חיפה 6 מ"צ, כרמל 5 מ"צ, באר שבע 7 מ"צ, חרמון (5-) מ"צ, רמת הגולן 2 מ"צ, צפת 2 מ"צ, מעלה אדומים 5 מ"צ, מצפה רמון 5 מ"צ, שפלה 7 מ"צ, נצרת עילית 5 מ"צ, יוקנעם 7 מ"צ, טבריה 7 מ"צ, אילת 8 מ"צ. יום שלישי: גשום וסוער ברוב איזורי הארץ. גשמים כבדים ירדו כשהם מלווים בסופות רעמים וברקים ומטחי ברד. ינשבו רוחות עזות עם משבי סער עד מהירות של 120 קמ"ש, בדרום גשם מקומי. תחול ירידה בטמפ'. בחרמון סופות שלגים, ברמת הגולן, צפת, ירושלים ונצרת עילית שלג שייערם, במצפה רמון שלג קל באוויר. טמפ' מינ': ירושלים (1-) מ"צ, ת"א 5 מ"צ, חיפה 4 מ"צ, כרמל 3 מ"צ, באר שבע 5 מ"צ, חרמון (9-) מ"צ, רמת הגולן (2-) מ"צ, צפת (2-) מ"צ, מעלה אדומים 2 מ"צ, מצפה רמון 0 מ"צ, שפלה 4 מ"צ, נצרת עילית 0 מ"צ, יוקנעם 4 מ"צ, טבריה 5 מ"צ, אילת 7 מ"צ. יום רביעי: גשם מידי פעם ירד מצפון הארץ ועד צפון הנגב, בדרום גשם מקומי. בירושלים, חרמון, צפת, רמת הגולן שלג שייערם. במצפה רמון שלג קל באוויר. טמפ' מינ': ירושלים 0 מ"צ, ת"א 5 מ"צ, חיפה 4 מ"צ, כרמל 2 מ"צ, באר שבע 5 מ"צ, חרמון (9-) מ"צ, רמת הגולן (2-) מ"צ, צפת (2-) מ"צ, מעלה אדומים 2 מ"צ, מצפה רמון 0 מ"צ, שפלה 4 מ"צ, נצרת עילית 2 מ"צ, יוקנעם 5 מ"צ, טבריה 6 מ"צ, אילת 7 מ"צ. יום חמישי: החמרה במזג האוויר: גשום וסוער ברוב איזורי הארץ. גשמים כבדים ירדו כשהם מלווים בסופות רעמים וברקים ומטחי ברד. ינשבו רוחות עזות עם משבי סער עד מהירות של 120 קמ"ש, באיזורים מסויימים בדרום גשם מקומי. תחול ירידה בטמפ'. בחרמון שלג וקרח, בירושלים, רמת הגולן, צפת ומצפה רמון שלג שייערם. בנצרת עילית, כרמל, ויוקנעם יירד שלג קל. בחיפה ייתכן שלג קל או שלג מעורב בגשם. טמפ' מינ': ירושלים (2-) מ"צ, ת"א 3 מ"צ, חיפה 1 מ"צ, כרמל 0 מ"צ, באר שבע 2 מ"צ, חרמון (11-) מ"צ, רמת הגולן (5-) מ"צ, צפת (4-) מ"צ, מעלה אדומים 1 מ"צ, מצפה רמון (1-) מ"צ, שפלה 1 מ"צ, נצרת עילית (2-) מ"צ, יוקנעם 1 מ"צ, טבריה 3 מ"צ, אילת 6 מ"צ. יום שישי: המשקעים ייפסקו ויעשה בהיר, במקביל יחל להתפתח גל קור קיצוני וקשה ברוב האיזורים, חשש חמור מכפור כבד. טמפ' מינ': ירושלים (2-) מ"צ, ת"א 0 מ"צ, חיפה 0 מ"צ, כרמל (1-) מ"צ, באר שבע (4-) מ"צ, חרמון (10-) מ"צ, רמת הגולן (4-) מ"צ, צפת (3-) מ"צ, מעלה אדומים (1-) מ"צ, מצפה רמון (3-) מ"צ, שפלה (2-) מ"צ, נצרת עילית (2-) מ"צ, יוקנעם (2-) מ"צ, טבריה 0 מ"צ, אילת 2 מ"צ. בהכנת התחזית נעזרתי באתר המז"א של בועז דיין. מכיוון שלחלק מהימים הטווח ארוך, ניתן להיכנס לאתר ולהתעדכן ישירות: http://www.israelweather.co.il |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
האונו תחזיק מעמד?
![]()
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יכול להיות שירד ברד בגודל כדורי פינג פונג ואז יש סיכוי לנזק למכוניות כמו מכות בפח ושמשות מנופצות.
אבל חשבתי על זה כבר, האונו תחנה מתחת לסככה בעבודה, מצידי שהמנהלי ובכירי המפעל שבו אני עובד יחנו את הטויוטה קורולה ליסינג שלהם בחוץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
|
זעם
עם כל הטררם הזה , בסוף יגיע איזה משבון רוח קטן וידחוף את הכול לכוון אחר.
אבל אם אכן זה יהיה המצב, זו הזדמנות לא רעה לצילום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צילום קינטי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Tipo Media 1.4ei
|
אני פשוט לא סובל את החורף בארץ,מילא היה שלג בכל הארץ כמו שאני רגיל מילדותי,אבל הקור המגעיל והגשם הנורא שיורד פה פשוט עושה אותי מדוכא...אין כמו קיץ (במיוחד קיץ 2008,קץ ימי הצבא העליזים =))
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בירכת שנה טובה ממועדון מאזדה ישראל | אוף טופיק | 10 | 12-09-07 15:49 | |
אזהרה: סערה מתקרבת לחופי ישראל | אוף טופיק | 1 | 26-12-06 00:12 | |
קורס מרשלים - מועדון מרוצי ישראל | פיאט כללי | 0 | 12-11-06 21:03 | |