מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > אוף טופיק
עקוב אחרינו ב-RSS

אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב).

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלא-סטלינה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו elx החדשה שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 26-01-08, 13:58   #1
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
סערה חזקה מתקרבת לחופי ישראל

אזהרה!
סערה חזקה מתקרבת לחופי ישראל

לפניכם הצפי לשבוע הקרוב:

יום שבת: גשם מידי פעם מצפון הארץ ועד צפון הנגב. באיזורים מסויימים בדרום הארץ יירד גשם מקומי ויתכנו שטפונות. בחרמון ורמת הגולן יירד שלג.
הטמפ' יירדו.
טמפ' מינ': ירושלים 4 מ"צ, ת"א 7 מ"צ, חיפה 7 מ"צ, כרמל 6 מ"צ, באר שבע 5 מ"צ, חרמון (5-) מ"צ, רמת הגולן 1 מ"צ, צפת 2 מ"צ, מעלה אדומים 6 מ"צ, מצפה רמון 5 מ"צ, שפלה 7 מ"צ, נצרת עילית 5 מ"צ, יוקנעם 7 מ"צ, טבריה 8 מ"צ, אילת 9 מ"צ.

יום ראשון: מעונן חלקית עד מעונן וייתכנו גשמים מקומיים באיזורים שונים בארץ. תחול ירידה בטמפ'.
טמפ' מינ': ירושלים 3 מ"צ, ת"א 7 מ"צ, חיפה 7 מ"צ, כרמל 6 מ"צ, באר שבע 6 מ"צ, חרמון (4-) מ"צ, רמת הגולן 1 מ"צ, צפת 2 מ"צ, מעלה אדומים 5 מ"צ, מצפה רמון 3 מ"צ, שפלה 6 מ"צ, נצרת עילית 4 מ"צ, יוקנעם 6 מ"צ, טבריה 7 מ"צ, אילת 8 מ"צ.

יום שני: גשום וסוער ברוב איזורי הארץ. גשמים כבדים ירדו כשהם מלווים בסופות רעמים וברקים ומטחי ברד. ינשבו רוחות עזות עם משבי סער עד מהירות של 120 קמ"ש. ללא שינוי משמעותי בטמפ'.
בחרמון יתחוללו סופות שלגים.
טמפ' מינ': ירושלים 4 מ"צ, ת"א 7 מ"צ, חיפה 6 מ"צ, כרמל 5 מ"צ, באר שבע 7 מ"צ, חרמון (5-) מ"צ, רמת הגולן 2 מ"צ, צפת 2 מ"צ, מעלה אדומים 5 מ"צ, מצפה רמון 5 מ"צ, שפלה 7 מ"צ, נצרת עילית 5 מ"צ, יוקנעם 7 מ"צ, טבריה 7 מ"צ, אילת 8 מ"צ.

יום שלישי: גשום וסוער ברוב איזורי הארץ. גשמים כבדים ירדו כשהם מלווים בסופות רעמים וברקים ומטחי ברד. ינשבו רוחות עזות עם משבי סער עד מהירות של 120 קמ"ש, בדרום גשם מקומי. תחול ירידה בטמפ'.
בחרמון סופות שלגים, ברמת הגולן, צפת, ירושלים ונצרת עילית שלג שייערם, במצפה רמון שלג קל באוויר.
טמפ' מינ': ירושלים (1-) מ"צ, ת"א 5 מ"צ, חיפה 4 מ"צ, כרמל 3 מ"צ, באר שבע 5 מ"צ, חרמון (9-) מ"צ, רמת הגולן (2-) מ"צ, צפת (2-) מ"צ, מעלה אדומים 2 מ"צ, מצפה רמון 0 מ"צ, שפלה 4 מ"צ, נצרת עילית 0 מ"צ, יוקנעם 4 מ"צ, טבריה 5 מ"צ, אילת 7 מ"צ.

יום רביעי: גשם מידי פעם ירד מצפון הארץ ועד צפון הנגב, בדרום גשם מקומי.
בירושלים, חרמון, צפת, רמת הגולן שלג שייערם. במצפה רמון שלג קל באוויר.
טמפ' מינ': ירושלים 0 מ"צ, ת"א 5 מ"צ, חיפה 4 מ"צ, כרמל 2 מ"צ, באר שבע 5 מ"צ, חרמון (9-) מ"צ, רמת הגולן (2-) מ"צ, צפת (2-) מ"צ, מעלה אדומים 2 מ"צ, מצפה רמון 0 מ"צ, שפלה 4 מ"צ, נצרת עילית 2 מ"צ, יוקנעם 5 מ"צ, טבריה 6 מ"צ, אילת 7 מ"צ.

יום חמישי: החמרה במזג האוויר: גשום וסוער ברוב איזורי הארץ. גשמים כבדים ירדו כשהם מלווים בסופות רעמים וברקים ומטחי ברד. ינשבו רוחות עזות עם משבי סער עד מהירות של 120 קמ"ש, באיזורים מסויימים בדרום גשם מקומי. תחול ירידה בטמפ'.
בחרמון שלג וקרח, בירושלים, רמת הגולן, צפת ומצפה רמון שלג שייערם. בנצרת עילית, כרמל, ויוקנעם יירד שלג קל. בחיפה ייתכן שלג קל או שלג מעורב בגשם.
טמפ' מינ': ירושלים (2-) מ"צ, ת"א 3 מ"צ, חיפה 1 מ"צ, כרמל 0 מ"צ, באר שבע 2 מ"צ, חרמון (11-) מ"צ, רמת הגולן (5-) מ"צ, צפת (4-) מ"צ, מעלה אדומים 1 מ"צ, מצפה רמון (1-) מ"צ, שפלה 1 מ"צ, נצרת עילית (2-) מ"צ, יוקנעם 1 מ"צ, טבריה 3 מ"צ, אילת 6 מ"צ.

יום שישי: המשקעים ייפסקו ויעשה בהיר, במקביל יחל להתפתח גל קור קיצוני וקשה ברוב האיזורים, חשש חמור מכפור כבד.
טמפ' מינ': ירושלים (2-) מ"צ, ת"א 0 מ"צ, חיפה 0 מ"צ, כרמל (1-) מ"צ, באר שבע (4-) מ"צ, חרמון (10-) מ"צ, רמת הגולן (4-) מ"צ, צפת (3-) מ"צ, מעלה אדומים (1-) מ"צ, מצפה רמון (3-) מ"צ, שפלה (2-) מ"צ, נצרת עילית (2-) מ"צ, יוקנעם (2-) מ"צ, טבריה 0 מ"צ, אילת 2 מ"צ.

בהכנת התחזית נעזרתי באתר המז"א של בועז דיין. מכיוון שלחלק מהימים הטווח ארוך, ניתן להיכנס לאתר ולהתעדכן ישירות:

http://www.israelweather.co.il
stio מנותק  
ישן 26-01-08, 14:01   #2
שחרון
מנהל

האווטאר של שחרון

הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
האונו תחזיק מעמד?
ישן 26-01-08, 14:05   #3
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
יכול להיות שירד ברד בגודל כדורי פינג פונג ואז יש סיכוי לנזק למכוניות כמו מכות בפח ושמשות מנופצות.
אבל חשבתי על זה כבר, האונו תחנה מתחת לסככה בעבודה, מצידי שהמנהלי ובכירי המפעל שבו אני עובד יחנו את הטויוטה קורולה ליסינג שלהם בחוץ.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-08, 14:25   #4
ניר בן טובים
Super Moderator
מנהל

האווטאר של ניר בן טובים

הגלגלים שלי: קדחת
שלח הודעה דרך MSN ל ניר בן טובים
זעם

עם כל הטררם הזה , בסוף יגיע איזה משבון רוח קטן וידחוף את הכול לכוון אחר.

אבל אם אכן זה יהיה המצב, זו הזדמנות לא רעה לצילום.
ניר בן טובים מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-08, 15:21   #5
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
צילום קינטי

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-08, 15:54   #6
ALiK
Member

הגלגלים שלי: Fiat Tipo Media 1.4ei
אני פשוט לא סובל את החורף בארץ,מילא היה שלג בכל הארץ כמו שאני רגיל מילדותי,אבל הקור המגעיל והגשם הנורא שיורד פה פשוט עושה אותי מדוכא...אין כמו קיץ (במיוחד קיץ 2008,קץ ימי הצבא העליזים =))
ALiK מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

חוקי פרסום הודעות