![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
המלצה חמה על מוסך.
טוב, אני משער שאני לא מחדש כלום לאף אחד אבל....
מוסך שמשון יהוד. ביום חמישי התקשרתי אליו היות והפיאט זקוקה לטיפול+רדיאטור. ביררתי פרטים,מחירים, כדאיות וכו', ונקבע כי אגיע ביום שני. כשקניתי אותה לפני כ-3 חודשים נסעתי למורשה יבואן הקרוב (שאגב, בנוסף לפיאט[ולנצ'יה ואלפא] מורשה רנו וניסאן)שמאז בעיני מקצועי מינוס. -"לא צריך להחליף כלום, תבוא ב120k." -בטוח? -"כן! פה אנחנו אמינים. לא לוקחים כסף שלא צריך" -אבל ישור קו?! לא צריך? -"לא. הכל בסדר" -לא צריך לבדוק לפחות? -"לא" לדברי המוכר הרכב כבר טיפול + טיימינג ב-90k, אני קניתי עם 109k. לא הייתי רגוע. הרדיאטור התחיל לטפטף (בשטיפה חיצונית טפטפו מים ירוקים), במכון רדיאטורים (שטרם הבין ששנת 74' עברה חלפה לה) סתמו עם אפוקסי, ללא הועיל. ביום שני אני מתקשר למוסך שמשון. "שלום, דיברתי איתך ביום חמישי שעבר לגבי פונטו..." מקריית גת, נכון? -כן, אני בדרך. -נסיעה טובה, אנחנו פה. הגעתי למקום כשעה ורבע לאחר הפתיחה (מוסך שנפתח ב07:00!) מיד קיבל אותי שמשון, אדם חביב מאוד, נעים, סבלני וחייכני. פתח דף עבודה ואמר " מה צריך לעשות?" -נזילות מהרדיאטור-להחליף, להחליף פילטרים, שמנים, נוזלים אחרים, פלאגים, לבדוק רצועת תזמון, לבדוק תושבות מנוע, לבדוק בלמים ובולמים אחוריים, לבדוק משאבת דלק, לבדוק את כל הרכב. "טוב. מה עוד? כל מה שמפריע לך ברכב." -מנורת החיווי על נורה שרופה דולקת והכל עובד. נראה לי שיש מנורה עם מתח שונה, אין לי כח לבדוק... "רשמתי! מה עוד?" -פנס קדמי שמאלי בלתי כווין בעליל. "רשמתי, עוד משהו?" -אם אני אזכר אני אגיד לך. "טוב, מה הקוד של הרכב?" *2645 (מספר בדוי, המספר המלא שמור במערכת) "יש לך חדר המתנה למעלה, לא רחוק יש קניון, יש לי את הניד שלך, שנסיים נתקשר." הפעם, פה, לא הייתי חשדן. שמו הטוב של המוסך הולך לפניו. עליתי לחדר ההמתנה ו... המתנתי. כשירדתי למטה לעשן התחלתי לשוחח עם העובדים שגילו אדיבות ונחמדות, נאיף, שעבד לי על הרכב לא חסך בהסברים מפורטים על מכלולי הרכב, גדי הסביר לי למה הם "נושמים" פיאט, סיפר לי קצת על שמשון, שמצידו הסביר לי על כל רכב ורכב מהמצגת שרצה על מסך המחשב. אקצר היריעה ואספר כי לאחר שהבאתי לצוות המוסך בורקסים עוגות ושתיה הרכב עבר לשטיפת הקרביים (מע' קירור+רדיאטור חדש) ומשם לכיוון האורות (כולל ניתוח בתנאי שדה לנורה שהותקנה הפוך), החלפת מגב אחורי שקפץ כאחוז דיבוק כל פעם שנדרש למלא את תפקידו, בדיקה של הנורות ברכב עד למציאת הנורה הסוררת והחלפתה, "על הדרך" הוחלפו צינורות גומי שיבשו במעט "כי באת מקריית גת" והרכב נלקח ל"סיבוב התרשמות". השארתי שם סכום לא קטן של כסף (שיחסית למוסך המקומי יצאתי בזול מאוד) והעברתי שם כ-5 שעות, כל אגורה וכל דקה שהושארה שם הייתה שווה את זה. מומלץ להגיע מקריית גת וגם מרחוק יותר. מוסך נקי, צוות אדיב ומקצועי, מחירים סבירים, מקום נפלא לכל פיאט שהיא ומעל הכל- מוכרים שם שקט נפשי, ובכמויות. מוסך שמשון, יהוד. דרך העצמאות 24 יהוד. 03-5360748 קוארדינטות: צ'-32 01'41" מז'-34 53'14" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
כמו שכבר ניחשת, אתה לא הראשון שממליץ על מוסך שמשון ביהוד.
אני רק יכול להצטער שאני לא יכול לטפל שם ברכב שלי.
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתה לא הראשון, ולא האחרון שימליץ על המוסך הזה.
אני גם יכול להצטער שאני לא יכול לטפל שם בגלל המרחק. אי אפשר לתאר את רמת ה"מקצועיות" של המוסכים פה בצפון, אפילו לגלות למה פיאט אונו קטנה וישנה לא מניעה לפעמים הם לא מגלים, ואני תקוע עם אוטו שכל פעם שאני נכנס אליו אני צריך להתפלל שהוא יניע. (בעיית דיגי'פלקס נשללה). אני ממליץ על שליחת מכתב לסמל"ת, זה יכול לעזור למוסך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
מצטרף להמלצה על מוסך שמשון ביהוד
השירות במוסך אישי, קשוב ומקצועי
מומלץ בחום להגיע למקום! בברכה, ולדי ![]() |
![]() |
![]() |