![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
רכישת דגמי פיאט מיניאטוריים
רכשתי דגמי פיאט מיניאטוריים ברמה טובה מאוד ובמחיר סביר מאוד אצל אוטו סייל
www.otosale.com והעשרתי את האוסף שלי. עוררתי אותם לנושא דגמי פיאט והם מתחילים להרחיבו. ניתן לבצע איסוף ורכישה גם ישירות אצלם ברמת-גן או באתר ובמשלוח בדואר. מומלץ בכל לב. בברכה - רפי לין
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
נראה יופי והמחירים סבירים,לפחות לגבי דגמי אוטוארט 1:18.
נראה כי אזמין לי דגם של פיאט 124 ספיידר שיצטרף ל 3 דגמי הספיידר שיש לי של חברת VITSSE. המחירים באתר כוללים כבר משלוח ומיסים שצריך להוסיף ברכישה מאתרים בחו"ל ולכן סה"כ משתלמים. בכל השוואה עם אתרים בחו"ל יש לקחת בחשבון את מרכיב המשלוח שיקר בטירוף. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
דגמי מכוניות
בגללי הוא מתחיל לבדוק את נושא הבאת דגמי מכוניות פיאט (הזמנתי הרבה) ואני מקווה שיביא לי גם פיאט 238 (הוא מצא בינתיים 238 אמבולנס).
ואלו דגמי פיאט שיש לי באוסף: 500, 600, צינקווצ'נטו החדש, פונטו, פונטו ספייס, טיפו, סטילו, אונו, מולטיפלה המודרנית, 1100 שנת 1962, 500 טופולינו 1949, 124 ספיידר, X1/9, בראבו850, 126, אוטוביאנקי A112, פנדה שנות ה 80, פנדה החדשה. האוסף נמצא בארונית עם מדפים ודלת זכוכית ותאורה מלמעלה וזה נראה נהדר. מומלץ לכולם להתחיל באוסף כזה. בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
דגמים מיניאטוריים
אני שנים כבר מחפש דגם מיניאטורי של פיאט פונטו ספיי ואני רואה שאכן קיים דבר כזה אז אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי איפה אני אוכל להשיג דבר כזה אני אודה לו מאוד
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
דגם מינאטורי של פונטו ספייס
במשרד הקבלה שבמוסך מרכזי פיאט, ברמת החייל ת"א, יש למכירה דגמים מיניאטוריים
1:43 של פיאט פונטו ספייס. בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
עוד דגמים מינאטוריים לאוסף
ונוספו היום הדגמים הבאים בקנה מידה 1:43
פיאט בלילה החדשה (nuovo balila) משנת 1938-1945 פיאט 1100/103 משנת 1954 פיאט 124 ברלינה 1966 פיאט 1500 קבריולט משנות ה 60 במאה שעברה. פיאט 600 מולטיפלה 1956 פיאט 127 דור 1 1971-1977 פיאט 850 ספיידר (כמו של ירון מהמפגש האחרון ביקום). פיאט 128 קופה 3P משנת 1978 פיאט "גרנדה פונטו" 2006 (טרם הגיעו ארצה) כולם נרכשו מ"אוטוסייל" שהוזמנו עבורי במיוחד והגיעו ארצה מהר מאוד. בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
וואו, זה צריך להיות מחזה מרהיב
רפי, אתה חייב לנו תמונות .
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
אני חבר במועדון אוטוטוי, ולכן מכיר את גיל טוב.
הוא בחור זהב, ואם יש לכם שאלות בקשר למציאת דגמים בארץ, הוא באמת כתובת נכונה, ותמיד שמח לעזור. אני עצמי אספן דגמים בגודל 1:18. אני מחכה למשלוח הבא של דגמי ריקו, שבו אמורה להגיע אליו הפונטו ראלי. נקווה לטוב ![]() גדעון. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
עוד דגם מינאטורי
ואתמול נוספה לאוסף פיאט מולטיפלה המחודשת (2005).
בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
עוד דגם פיאט מיניאטורי
והיום נוסף מ "אוטוסייל", פיאט 128 דגם 1 שנת 1970 כחול כהה ק:מ 1/43.
בברכה - רפי לין
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד