![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
פיאט קופה 98'
שלום לכולם
אני חדש בפורום אני מחפש פיאט קופה שנת 98' עדיפות לאחת ללא שיפורים תודה אמיר 054-4447838 |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
ידידי, אלה העובדות ----
להערכתי נותרו בארץ 6-7 מכוניות שבעלהן מחוברים אלהן באזיקים-------- אין כיום אף מכונית בשוק הישראלי בפחות מ100 אלף שח שנותנת חבילה {כח,התנהגות,מראה,פרקטיות,וכ}מאוזנת כמו ה20vt ,,,אחרי 8 שנים חזרתי לכזו בפוקס{ולזו שהיתה שלי יד-1}ואני פשוט מתמוגג כל נסיעה מחדש וצוחק על כל מכוניות ה"ספורטיביות"ב200-אלף שח פלוס האוטו "בן זונה" ב"ז" גדולה!!!! לסיכום 1- טוב שאתה אופטימי שתמצא כזו למכירה סתם כך... 2-תכין 100 אלף שח -לאחת טובה{לפחות} 3-קח 16vt זה לא בדיוק זה אבל הכי קרוב בהצלחה |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
ררר
Ruby
קודם כל תודה רבה אני חייב לומר לך שקיום ברשותי רכב קלאסי שחיפשתי הרבה מאוד זמן נדיר לא פחות ועובדה הסבלנות משתלמת, כן ויש לי סבלנות עד שאמצא את המיועדת אני מקווה שגם תהיה האחת והאורגינאלית בלי חיזוקים,צ'יפים וכו' . אני מקווה להגיע ולראות ביום שישי את אחת המכוניות הבאמת בין היפות בעולם ועוד בכל מיני צבעים. תודה אמיר |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
אני מוכן לקחת מקדמה עח הקופה לתאריך לא ידוע
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Re: פיאט קופה 98'
צטט:
תתחתן עם עולה חדשה, ותייבא קופה מאיטליה.(אולי אפילו תמצא LE) או תחכה לשנת 2024, בה תוכל לייבא קופה שנת 1994.(2.0 16V Turbo ). לגרסת ה 20V Turbo, תצטרך לחכות לשנת 2026 . (נחשפה בשנת 1996). נ.ב אפילו בעולם, כוונתי לאירופה, ניו זילנד וכו'.... הפיאט קופה בייחוד בגרסת הטורבו, הפכה מזמן למכונית מבוקשת במיוחד, ובעליהן ודאי מודעים לזאת. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
98
סליחה על הסטייה אבל יש מצב לייבא מנוע 20V אם אתה מבין למה אני מתכוון, או שזה כרוך בעלויות מטורפות. אתה יודע להרכיב 20V באחת יפה ושמורה שנת 96'
אמיר |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
20vtזה לא רק המנוע. זה מסרק הגה קצר יותר{2.1}ברקסים חזקים יותר{ברמבו}גאומטרית מתלים שונה ואיכות יצור וגימור{בקרת אקלים] גבוהה יותר
בזמנו אני ירדתי מ96 {היום של שמוליק}ישר ל98 שיש לי כיום וההבדל היה גדול מאד------רובו לטובה-מנוע,צריכת דלק זמינות ,בלימה,איכות היצור, נוחות הנסיעה אבל את תחושת ההגה ב96 אהבתי יותר... |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
מסכים עם רובי ל5 צילינדר יש הרבה מאוד יתרונות ובמיוחד הקופה של רובי[מנסיון אישי]
אבל כמו שהוא אמר באמת קשה למצוא ואם כן אז בהרבה כסף אבל תקווה לטוב ותהיה סבלני כי לא כולם יכולים להחזיק מכונית הרבה זמן לאנשים נמאס לפעמים שיהיה הרבה בהצלחה שמוליק |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד