![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאטו פונטו ספייס דינאמיק
|
פונטו דינאמיק 2005 | צינור יניקת אוויר
שלום לכולם,
אחרי שראיתי המלצות כאן בפורום, החלטתי לרכוש פיאט פונטו. הדגם הספציפי הוא פיאט פונטו ספייס דינאמיק, 1250 סמ"ק, 16 שסתומים, עם גיר רציף. למען האמת, יש לי כל מיני בעיות עם הרכב (רעידות, רעש כאילו המנוע הוא דיזל, ירידת סל"ד רגע לפני עצירה, ואז התייצבות), אבל כרגע אני מתמקד בהחלפת צינור יניקת האוויר. כשרצינו להחליף פלאגים, הצינור יניקת אוויר שמתחבר בין בית הפילטר לבית המצערת, נפגם. חיפשתי במלא חנויות חלפים, וגם ב3 פירוקיות, ואין לאף אחד. האפשרות היחידה זה רק מקורי, וזה עולה בסביבות 600 ש"ח פלוס מע"מ. נשמע לי מחיר הזוי, במיוחד כשאומרים שתיקונים של פיאט אמורים להיות זולים. כרגע אטמנו את הצינור בקומבינה, אבל אני עדיין מעוניין להחליפו. חיפשתי באיביי, ובאתרים אחרים, אבל לא מצאתי. כן מצאתי צינור שבתמונה נראה דומה, אבל כתוב שהוא עבור fiat new punto, המוצר נמצא בקישור הבא: http://www.aliexpress.com/item/FIAT-...rchweb201560_9 כמו כן, יש את הצינור הזה, שנראה די דומה לצינור לעיל, רק האורך שונה: http://www.aliexpress.com/item/Gplus...382179837.html הצינור המקורי נראה כך: ![]() האם יש למישהו מושג האם באמת הצינורות תואמים? תודה מראש לכל העוזרים. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בשלט בפיאט פונטו דינאמיק 2005 | א.ב | פונטו - טכני | 0 | 01-09-13 19:50 |
| הבדלים בין דגמי פונטו דינאמיק 2004 2005 | Idog | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 27-10-11 15:25 |
| פונטו ספייס דינאמיק 2005 אוטומטית?? | fbregm | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 26-09-11 00:35 |
| לקראת טיפול 120K [פונטו דינאמיק 2005 אוטומטית] | shachar | פונטו - טכני | 8 | 17-07-11 19:17 |
| צינור פילטר אוויר(פתוח)עם חור-נכנס אוויר חם מהמנוע | anakonda | פונטו - טכני | 0 | 09-03-09 02:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד