![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מחוגים נופלים ואין תגובה מדוושת הגז - פונטו 60 כ"ס 03
אהלן חברים ושנה טובה !
במוצ"ש כאשר חזרתי הבייתה לצפון נסיעה של כשעתיים , בידיוק כשאני יורד מכביש 6 לוואדי ערה , מחוג הסל"ד ומד החום נפלו אל מתחת ל0 (כמו שהרכב כבוי) ונדלקו נורות ABS מצבר וחום מנוע (נורת מנוע לא דלקה). אני מדרדר אל השוליים ואין תחושה של גז אין תגובה לכלום , עוצר בצד מכבה את הרכב , פותח מכסה מנוע הכול תקין ושלם מבחינה וויזואלית , אין נזילות . חוזר לרכב מנסה להניע , יש סטרטר חזק אבל "לא נתפס" וכאשר אני מנסה להניע המחוגים (בחצי סוויצ הם על ה0) נופלים אל מתחת ל0. מחכה כ10 דקות ובום מניע במכה וממשיך הלאה כאילו לא קרה כלום . בטוח שמדובר בבעיה חשמלית , אבל מה גרם לקצר ? סרקתי יום למחרת (לא סרקתי את הרכב כשנה ) את הרכב עם המחשב (לא המחברים בשקל של הסינים ,עם התוכנה FIATECUSCAN) נתן לי את השגיאה הבאה , חיישן KNOCK SENSOR ? מה הוא ומה תפקידו ? מספר תקלה - P1325 בדקתי איפה הוא ממוקם הגישה לא נוחה אמנם אבל עם מאמצים אפשר לפרק, כמובן שאיפסתי הכל , והיום כשחזרתי הבייתה נסיעה של כשעתיים וחצי הרכב נסע חלק ! אשמח לעצות רעיונות ומחירים של החיישן !
נערך לאחרונה על ידי matangil : 15-09-15 ב 23:16. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו s75 שנת 95 - טורים נופלים קלות לקראת עצירה | מאור30 | פונטו - טכני | 8 | 23-12-12 01:26 |
| הוצאת מחוגים מלוח השעונים! | dim4ik007 | גרנדה פונטו - טכני | 5 | 03-08-12 21:36 |
| החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| פונטו ספייס- לא נוסע ואין חיווי בלוח שעונים | DannyB | פונטו - טכני | 7 | 21-05-10 00:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד