![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: סיאט איביזה FR
|
התייעצות לפני קניה של פיאט בראבו + המלצה למוסך בחיפה
התחלתי לחפש פיאט בראבו שנת 2009 לרכישה...
אני לא מכיר את הרכב כל כך ולכן הייתי רוצה לשמוע למה כדאי לשים לב לפני הקניה, לרכב זה ספציפית. אילו טיפולים חשוב לוודא וכדומה. כמו כן, האם יש מוסך מומלץ לפיאט באיזור חיפה? לפני שנים נהגתי בפונטו והייתי מטפל במוסך שאפיק ואני לא בטוח שהייתי מעוניין לחזור לשם אם יש אלטרנטיבות. תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט בראבו
יש לי בראבו 2010 עם הילוכים רובוטיים שאני (אנחנו) נהנים ממנה מאוד וזאת בגרסה המאובזרת יותר (סאנסיישן).
החסרונות שאני מוצא בה הנם שמע' השמע שכוללת חיבור בלוטות לטל' הנייד אינה כוללת מסך מולטימדיה שמאפשר גם חיוג החוצה (יש אפשרות קולית באנגלית), GPS מובנה וכו'. החסרונות האלו הם קטנים לעומת שפע היתרונות של נוחות, מנוע חזק, מזגן עם בקרה מפוצלת ימין/שמאל ויציאה למושב האחורי (חשוב), 4 חלונות ונעילת דלתות חשמליים ולהפתעתי, גם גורם נוכחות חזק שלא הייתי מודע לו עד שראיתי שאני מקבל תגובות מאנשים על מראה המכונית היפה ומבטי השתאות וחיפוש סמל המכונית כדי לזהותה, שעדיין קיימים גם כיום. חשוב שהרכב שתרצה לרכוש יהיה במצב טוב (טכני ומראה) ושטופל היטב ונכון ולפי הזמן והק"מ ושים לב גם אם בוצעה החלפת רצועת תיזמון (טיימינג) כנדרש. יש עוד מוסכים מורשי היבואן בחיפה ותמצאם כאן: http://www.fiat.co.il/default.asp?ca...7BE178D9E1C%7D בהצלחה ובברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: Bravo
|
למכירה והמלצה
אהלן.
אני שוקל על למכור את הרכב שלי (2009, הדגם המאובזר ועוד טאצ' אבארת' קטן) ![]() לגבי המלצה על מוסך- רק מוסך שפיק ברח' תל אביב בעיר התחתית (ליד קריית אליעזר). לא הכוכב, לא מישל ולא שום דבר אחר. אם מעניין אותך, דבר איתי |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המלצה למוסך בעלי רכב פיאט ('פיאטון') | יש רמ | פורום המועדון | 2 | 30-09-14 11:42 |
התייעצות לפני רכישת פיאט אונו 1.1 מודל 92' | edan | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 25-01-11 20:53 |
המלצה למוסך פיאט בצפון | hararim | בעלי מקצוע | 7 | 14-04-10 18:52 |
התייעצות לפני כניסה למוסך | dodihob | פונטו - טכני | 25 | 29-01-10 01:52 |
מחפש המלצה למוסך פיאט זול באיזור חיפה | punto96hsd | בעלי מקצוע | 2 | 28-05-09 01:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד