![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
סוף לתשלום על בדיקת מחשב.
זה עתה צפיתי בטלוויזיה שלא כמנהגי בערוץ 22. נאלצתי להמתין שעה עד ששודר והודגם מכשיר חדש תוצרת ישראל. המכשיר בגודל קופסת גפרורים שמתחבר באופן קבוע למחבר בו בודקים תקלות.
המכשיר משדר לנייד על תקלות ברכב ואופן פתרונם. בנוסף מקבל באופן אוטומטי מכמה מוסכים הצעת מחיר לתיקון. יש להוריד אפליקציה חינם, מחיר המכשיר סה"כ 35 ש"ח. הוא נקרא ENGI או משהוא דומה לזה. לא נאמר היכן אפשר להזמין אותו, אני מעוניין להזמין למרות שיש ברשותי מחשב בדיקה. אברי השדרן קיבל אחד מתנה. מי מחברי הפורום יכול לאתר את הכתובת להזמנות ?. תודה דוד.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
גם אני קיבלתי כזה בחינם מתי שהושק הפרויקט (לפני מעל לחצי שנה).
הנה ציטוט של הודעתי בקארספורום לגבי זה (בתאריך 13.11.14): צטט:
זה האתר שלהם: http://engie.co.il בשביל להזמין רכיב, תלחץ על "רכיב אנג'י". ראיתי שכעת הם דורשים 44 ש"ח (מכשיר + משלוח) עבור זה, כך שלהבנתי זה לא רלוונטי - בטח לא בשבילך. כל הפואנטה של המכשיר שהוא מתריע אם יש תקלה - והרעיון הוא שזה מפנה אותך באפליקציה למוסך (שעובד איתם, כמובן) על מנת שיתקנו זאת. לסיכום, אם אתה נעול על המכשיר - קנה אותו באיביי, יעלה לך פחות: http://www.ebay.com/itm/ELM327-V2-1-...&soutkn=fxi12Y אגב, את האפליקציה שלהם, לדעתי תוכל להוריד בכל מקרה ללא תשלום (אם תרצה בכך). אם אתה נמצא בפ"ת, אתה מוזמן לקחת ממני אותו (בחינם) - רק תתריע קצת מראש כדי שאמצא אותו. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מענין מאוד
דוד אני בא מחר האישה מיתלוננת על רעש מהגלגלים הקידמים אמרתי לה שתסים אטמי אוזניים אבל היא מסרבת אז אין ברירה אלה להחליף מיסבים כבר קניתי את החלקים וגם משולשים כי הפין המרכזי בטח גמור
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
צודק, גם הבן אמר לי שאנחנו לא צריכים את זה.
יש כזה לחבר של הבן, אמר שיביא לי את זה, כדי שאשחק עם זה בזמן הפנוי. תודה רבה על המידע ועל ההזמנה לקבל ממך חינם. יאיר זה לא מתאים לטנדר שלך. כתוב שבודק כל סוגי הרכבים משנת 2002. מעניין אם זה בודק גם תקלה בגיר אוטומט ?. דוד.
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
דוד.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
מארק, זה המכשיר שנתן לי החבר של הבן. הוא טען שבדק במאזדה שלו וראה שחיישן חמצן תקול.
החליף חיישן והתקלה נעלמה. מכשיר כזה הזמנתי לפני כשנה, הוא זרוק באחד המגירות. לא עבד כראוי. השאלה היא מה ההבדל בינו לבין ה- ENGIE ?. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Member
הגלגלים שלי: גטס ידנית
|
דוד - זה בדיוק אותו דבר רק בקופסא אחרת. אם הוא לא תקין, תזמין את המכשיר מהלינק שמארק נתן.
בכל מצב, עם כל הכבוד לאנג'י, יש אפליקציה יותר מקצועית. תתקין אותה על האנדרואיד שלך: http://m.hiapphere.com/apk-torque_pro_obd_2_car |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אנג'י, למיטב הבנתי, הם רק אפליקציית איבחון - המכשיר הוא מכשיר רגיל ללא כל ייחוד. כפי שציין אסף, יש אפליקציות טובות משמעותית, בטח עבור אדם כמוך. אנג'י מכוונת יותר לאנשים עם ידע מועט עד אפסי במכונאות, רושמת לך מה תקול ומכוונת אותך למוסך לצורך ביצוע העבודה. המתאם הזה לא עובד טוב עם פונטו, שמתי לב שבאותו שרשור ציין בעל פונטו נוסף על תופעות דומות לשלי בעת החיבור. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
מארק, יש הבדל ביניהם. הכחול בודק מכוניות משנת 96, (בפיאט הוא לא עובד טוב) והלבן שהזמנתי היום בודק משנת 2002.
אם זה "אותה גברת, בשינוי אדרת" אז למה נזכרו עכשיו לשדר את זה בטלוויזיה. הבחורה שהציגה את זה, אמרה שזה פיתוח ישראלי שלה ושל עוד שני חברים. אולי התכוונה רק לתוכנה. השאלה אם המכשיר הלבן שהזמנתי (לפי הקישור שהעלית) תואם למכשיר שהוצג בטלוויזיה ?. את ה- ENGIE הורדתי כבר לנייד. אסף, את תוכנת הטורק יש לי בנייד משנה שעברה, ולא השתמשתי בה. דוד.
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
הפיתוח הישראלי הוא התוכנה עצמה (האפליקציה) - עצם ה"חידוש" זה שהמתאם
מחובר קבוע לרכב ומשדר לך לנייד במקרה של תקלה - כמו כן, למיטב זיכרוני הוא מציע לך מוסך באזורך ואולי גם הערכת מחיר ראשונית. המתאם הוא בשום אופן לא המצאה או חידוש שלהם. אחפש את המתאם בבית, אצלם אותו ואעלה את התמונה לכאן. עריכה: מצאתי את המתאם שהם שלחו לי. כפי שתראה, הוא זהה במראה למתאם שנמכר באיביי. נערך לאחרונה על ידי m1011409 : 03-07-15 ב 20:14. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחשב הזרקת דלק | guytzoler | פונטו - טכני | 7 | 03-08-11 15:22 |
| מחשב רכב | ben_david7 | פונטו - טכני | 4 | 03-11-10 22:19 |