![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 55s
|
בעיה באיתות פיאט פונט 96
שלום ,
יש לי פיאט פונטו שנת 96 . תחילה היתה בעיה כאשר הייתי מפעיל איתות ימינה הוה פעל בקצב מהיר מאד, אז החלפתי את המימסר של האיתות ( הכחול ) הבעיה נפתרה אבל יאז נוצרהבעיה אחרת, ( אני לא יודע עם יש קשר ) כאשר אני לוחץ על הברקס ,האיתות מפסיק לעבוד ,וכן כאשר אני מדליק אורות האיתות מפסיק או עובד לאט ,ובנוסף כל ארבעת האורות האיתות האחורים נדלקים כולל אורות ברקס. חשבתי שאולי הרכבתי את המימסר הפוך ,אבל לא מצאתי אפשרות להרכיב בצורה אחרת. אשמח לעזרתכם תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תחזיר את הממסר הישן ותיראה מה קורה אם יש אותם תסמינים ותבדוק אם כל המנורות של האיתות עובדות כל פעם תדליק צד אחר אם יש איטות מהיר באחד הצדדים תפרק ותיראה מה המצב שם של המגעים אם יש עליהם הרבה קורוזיה
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת האיתות
הגורם לתופעה זה הארקה פגומה בפנס אחורי אחד או שניהם.
אם התופעה קיימת בשני הצדדים אז הארקת 2 הפנסים לקויה ואם היא קיימת רק לצד אחד, אז רק הארקת הפנס האחורי של אותו הצד פגומה. לתיקון התקלה, יש להסיר את הפנס האחורי מהרכב, לנתק את מחברו ולנקות במחבר את מגעי המתכת של החוט השחור (הארקה) ואולי עם מברג דק לכופפם בחזרה כמו ביתר המגעים שבמחבר. כמו כן בבית הפנס עצמו, יש לנקות (בגרוד) את רגל המתכת הנגדית שאליה מתחבר החוט השחור. נא עדכן ממצאים ותומאות, לכשיהיו. להבא אל תחליף סתם חלקים ללא צורך, חבל על הכסף. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
תקלה באיתות
פרקתי את הפנסים האחורים :בצד שמאל היו מעט מים וקורוזיה ,בצד ימין הקרוזיה אכלה את המוליכים של המעגל המודפס .הבעיה שיש מחסור מהפנסים הנ"ל הזמנתי באינטרנט פנס אחורי חדש קומפלט בעלות של 400 שח( כי אין אפשרות לרכוש רק את המעגל המודפס בנפרד ,ואין גם לא מקורי ).
ממתין לחלק ונעדכן עם הבעיה נפתרה . תודה על העזרה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
בעיה באיתות פיאט פונט 96
חברים הבעיה נפתרה ,הפנס האחורי הגיע בשבוע שעבר אבל נשלח פנס שמאלי ( החזרתי אותו לספק ), נרשמי לאתר קאר פארט ומצאתי עסק שמוכר פנסים משומשים ברחוב זבוטינסקי בפתח תקווה בעלות של 150 שח קניתי פנס קומפלט שפתר לי את הבעיה ברכב.
רפי תודה רבה על העזרה . |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אדישות של אנשים | dodihob | אוף טופיק | 9 | 13-05-09 00:25 |