![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto spice ELX
|
קצר חשמלי בספייס 2001 ELX
שלום לכל חברי הפורום.
יש לי קצר ברכב שאני מתקשה לפענח... אשמח אם יש לכם רעיונות,טיפים עבורי. הקצר מתבטא באורות איתות מהבהבים וחלונות חשמליים שעולים מעצמם (לאחר הורדה). מצאתי שברגע שפיוז 39 מנותק הקצר מפסיק. לפי ספר הרכב פיוז 39 אחראי על הרדיו, מנורת התקרה וBOOT LIGHT שאני מניח שזה התאורה של הבגאז'. החזרתי את הפיוז למקומו והתחלתי בשיטת האלימינציה: ניתקתי את הרדיו, את בית מנורת התקרה ואת תאורת הבגאז' והקצר לא פסק. הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זו אולי האזעקה? אשמח לעזרתכם. חשוב לציין: לפני מספר חודשים הייתה לי נזילה מגג (חיבור בין השמשה לגג) והטפטוף היה באיזור מנורת התקרה לילה טוב, שבוע טוב ותודה! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
כשאתה עומר קצר את מתכוון שנתיך מסויים תמיד נשרף או שצרכן חשמלי כלשהו עובד בלי שליטה ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת החשמל
נראה שהתקלה נובעת ממע' האזעקה שהיא גם מפעילה את האיתותים (כמו בהפעלתה מהשלט) וגם מעלה את חלונות החשמל.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בספייס 2003 הגה חשמלי חורק כשמסובבים | itzik1990 | פונטו - טכני | 2 | 21-01-14 22:35 |
| הגה כח חשמלי בספייס | spiderdror | פונטו - טכני | 3 | 07-01-10 08:30 |
| בעיית הגה כוח חשמלי בספייס 2001 SX | Wiking | פונטו - טכני | 8 | 13-07-09 16:43 |
| הגה כוח חשמלי בספייס | פורום הגראז' | 5 | 11-08-06 18:30 | |
| התקנת מנוע הגה כוח חשמלי בספייס. | פורום הגראז' | 9 | 10-08-06 22:12 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד