![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שאר הדגמים - טכני דגמים שלא מופיעים למעלה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
|
רעש מהמנוע פיאט דובלו 2008+סירטון
יש לי רעש מאוד מוזר במנוע לפעמים חזק לפעמים חלש מדובר על פיאט דובלו 2008, החלפתי את כל המיסבים של חגורת המנוע ,את כל התושבות ואני עדיין לא מבין ולא מזהה מה הבעיה מצורף סירטון . כאשר אני מתיז WD 40 או מים עם סבון או פשוט מרטיב את הרצועה אביזרים מפסיק הרעש לשתי דקות ומתחיל מחדש
החלפתי את הרצועה הנ"ל ועדיין הרעש ממשיך אני פשוט עובד עצות בבקשה עיזרו לי גם אני וגם המוסכניק לא יודעים תשובה לרעש http://www.youtube.com/watch?v=vLj9XbeEHuI |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רעשים במנוע
מהסרטון קשה מאוד לזהות מהוא וממה נובע הרעש.
יש להסיר במוסך את אצועת האביזרים (אלטרנטור וכו') ולהניע לכמה שניות המכונית ואז לשמוע אם הרעש נעלם או לא. אם הרעש נעלם, אז לעבור לבדיקת האלטרנטור כך: שיטה מצוינת לבדיקת רעשי אלטרנטור שהשתמשתי בה עשרות פעמים: הסר את רצועת האלטרנטור. קח חוט חשמל באורך של כ 1 מטר. לפף את החוט חשמל על גלגלת (פולי) האלטרנטור. אחוז בידך את קצה החוט ומשוך בבת אחת ובכוח את חוט החשמל (כמו בהנעת גנרטור פק פק) וכך האלטרנטור יסתובב במהירות גבוהה ואם יש בו רעשים, הם ישמעו בברור. באיזה מוסך והיכן בצעו הבדיקות?. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
|
במוסך ברחובות
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דלת אחורית לא ננעלת דובלו 2008 | amos | שאר הדגמים - טכני | 0 | 11-02-13 14:16 |
| פיאט דובלו 2008 קרטוע בסל"ד מסויים | mooshon | שאר הדגמים - טכני | 5 | 11-09-12 09:10 |
| דובלו 2008 - חיישן ווסת לחץ דלק | dodihob | שאר הדגמים - טכני | 3 | 17-07-12 09:17 |
| עשן שחור בפיאט דובלו 2008 | tik-tak | שאר הדגמים - טכני | 3 | 19-06-12 13:01 |
| פיאט דובלו 2008 | mooshon | קניה | 0 | 04-01-12 00:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד