![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
מנורת הגה + הגה קשה - ספייס 2006
שלום חברים,
אני זקוק לעזרה....ברשותי פונטו ספייס אקטואל 2006, ידנית. לפני כשלושה חודשים בערך נדלקה לי במספר פעמים בודדות נורת ההגה ברכב ויחד עמה הופיע תופעת ההגה קשיח. אציין שתמיד כשזה היה קורה כיביתי את המנוע והתנעתי מחדש והבעיה היתה נעלמת כלא היתה. לצערי כעת, ביומיים האחרונים נדלקת לי שוב הנורה האדומה של ההגה רק שכעת היא לא נכבת וההגה קשה עד שכמעט לא ניתן לסובב אותו. אשמח לעזרה בזיהוי התקלה ובפתרונה בדרך הזולה ביותר שכן אני סטודנט (אזור עפולה) וכסף זה לא בדיוק הצד החזק כרגע... תודה לכולם!! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו S60
|
הצעה
אהלן,
ידוע שלפיאט קיים בעיות חשמל תנתק את המצבר לחצי דקה- דקה ותחבר בחזרה את הכבלים של המצבר, ואז תנסה להתניע אם לא עזר תנסה להחליף את הפיוזים שלו תעדכן
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נראה כבעיה במגעים בשל מזג האוויר הקר.
פתח את מכסה הפלסטיק מתחת להגה, נקה וחזק את המגעים בעזרת ספריי מגעים. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנורת הגה + הגה קשיח פונטו ספייס יאנג 2003 | רועי810 | פונטו - טכני | 2 | 10-11-13 20:57 |
| פונטו ספייס ELX רציף - מנורת תיבת הילוכים מהבהבת לסירוגין | elper11 | פונטו - טכני | 3 | 10-05-12 00:27 |
| מנורת לחץ שמן ספייס 2002 SX | ברא | פונטו - טכני | 5 | 31-05-11 18:05 |
| פונטו ספייס ELX רציף - מנורת תיבת הילוכים מהבהבת לסירוגין | plats | פונטו - טכני | 1 | 21-05-11 18:18 |
| לוח שעונים ספייס מנורת מכסה מנוע | avil84 | פונטו - טכני | 5 | 11-01-10 23:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד