![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: PUNTO SX 2003
|
רכישת רכב חדש והעברת תשלום
אני מעוניין לרכוש רכב חדש, כאשר הייתי בסוכנות רכב ונתתי להם מקדמה (בגלל המרחק מהסוכנות) נאמר לי כי כאשר אני אגייס את הסכום הנדרש אני יוכל לעשות העברה בנקאית לחשבון של הסוכנות בלי להיות נוכח, ואז הם יתחילו בהכנה של המכונית לרישוי ואני רק אצטרך להגיע לסוכנות לקחת את הרכב.
האם זהו מהלך הנהוג בזמן רכישת רכב חדש , אין שום סכנה בכך? תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
טכנית, ניתן לעשות זאת. כאשר אתה ניגש לבנק ומבצע העברה בנקאית, אתה גם מקבל אישור לאיזה חשבון העברת את הכסף.
מעשית, אני לא הייתי עושה זאת. אני הייתי ניגש לסוכנות, ומשלם במזומן (בתמורה להנחה ממחיר הרכב) או בהמחאה - ואקבל כמובן מהם קבלה באופן מיידי. וסתם בשביל הסקרנות, איזה רכב אתה רוכש? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
צטט:
איזו הנחה ניתן להשיג ומזומן זה בשטרות ? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קודם כל הפיאסטה הוא רכב מצוין, בחירה טובה.
אם אתה מביא מזומן (הכוונה בשטרות), היבואנים בד"כ, לא כולם, נותנים הנחה של אלף עד כמה אלפי שקלים, תלוי כמה הרכב עולה כחדש (ככל שמחיר הרכב גבוה יותר, מן הסתם ההנחה תהייה גבוהה יותר). אצל יבואן כמו דלק מוטורס, צריך לברר טוב טוב האם משתלם לשלם במזומן. בכל מקרה, לגבי הנחה באופן כללי תבדוק איתם, בסקודה בזמנו הצלחתי להוציא כמה אלפים סתם כך, כי הייתי עם הרגל בחוץ לגשת לראות את המאזדה 2. לרכבי פורד יש ייבוא מקביל, בדוק גם אצל איילון מוטורס. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
צטט:
באיילון הם מוכרים דגם יותר מפואר כמעט באותו מחיר כמו שדלק מוכרים את הדגם הבסיסי לכן אין מצב גם להנחה. גם לא נראה שהם ירצו לקבל 80 אלף בשטרות בסוכנות, אלא מעדיפים העברה בנקאית. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הודעת תשלום מטורפת לחיסון הכלב. | davidmzr | אוף טופיק | 12 | 13-10-13 10:48 |
| יעוץ לגבי רכישת רכישת פיאט קופה | Siso_Tuning | קופה - טכני | 2 | 16-07-13 23:29 |
| ביטוח נהג צעיר כמעט ללא תוספת תשלום ! | Miko2 | רכב כללי | 0 | 13-03-12 16:57 |
| רכישת רכב - שאלות פרקטיות לגבי תשלום | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 14-01-10 11:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד