![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: גטס
|
יעוץ לאחר בדיקה במכון בדיקה
http://sizmedia.com/my.php?i=ni1myzc2jy1z.jpg
בדיקת של הרכב במוסך. הרכב הוא פונטו 2006 דגם דינאמיק טיפטרומיק. האוטו נקי ומטופל רק במוסך מורשה. יש לי תיעוד בדיקות להכל דרך המוסך. המוכר נראה אמין מאוד. מה דעתכם על הבדיקה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
בדיקה טובה סה"כ
הרבה כסת"חים. תצטרך לעשות לה יישור קו שיכלול תושבות מנוע/גיר, ניקוי פנסים וטיפול טיימינג אם צריך. לא רואה שם איזה משהו קריטי אך בדוק את תפקוד הגיר עם מכונאי בצורה קצת יותר רבה, יש שם כסת"ח אשר מסיר מבחינתם את האחריות על הגיר במידה וילך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כל הבדיקות גם במכוני הבדיקה, יש כסת"ח במה שקשור לגיר אוטומט.
דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אני אישית ממליץ בחום לא לגעת בפיאט עם הגירים מהסוג הזה. לא מוצלחים במיוחד ופתח להוצאות. לטובתך האישית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: גטס
|
לגבי הטיימינג טוען שהוא עשה פעמיים ברכב במוסך מורשה ויש לכך תיעוד מלא. מחר אני אלך למוסך לבדוק את התיעוד הזה
לגבי נוזל הקירור הוא טוען שבמוסך תמיד שמים לו את הנוזל לגבי הפנסים כמה נורא הדבר? מה העלות? למה לא כדאי לקחת עם הגיר הזה? אני שומע את זה הרבה לאחרונה.. ומצד שני אני שומע רק טוב על הגיר, בלבלתם אותי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
הגיר הרציף (CVT) הוא גיר אמין של פיאט ואין איתו הרבה בעיות מיוחדות.
הגיר שלא מומלץ הוא הגיר הרובוטי בשנתונים האלו. אם זה ELX (דגם Dynamic) אז יש לך תיבה רציפה ולא רובוטית. אמנם זה גיר אמין אבל יכול להיות שידפק, מה שלרוב לא שומעים על גיר כזה שנדפק אבל יש ויש. זהו גיר יקר מאוד ולכן אם נפלת על גיר בעייתי, החלפה תהיה יקרה מאוד ומכון הבדיקה לא יקח אחריות עליו. הכל בבדיקה יצא בסדר סה"כ, אין בעיות מיוחדות עם הטיימינג. רק רשום שיש לבדוק מתי הוחלף. צריך להחליף כל 4 שנים ואם נקרעת הרצועה בדגם הזה, זה יכול להביא למפגש של שסתום-בוכנה ויצטרך שיפוץ ראש מנוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יעוץ לאחר בדיקה במכון בדיקה | dudi26tahan | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 08-09-13 11:13 |
יעוץ לאחר בדיקה פונטו ספייס 2004 | ishayk | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 03-11-12 19:55 |
יעוץ לאחר בדיקה עבור גרנדה פונטו 2007 | fiatman | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 02-04-12 21:31 |
יעוץ לגבי טיפול לאחר רכישה | Juvalz | פונטו - טכני | 3 | 07-03-10 12:16 |
האם כדי בצעה בדיקה במכון? | Sergey29 | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 05-04-09 16:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד