![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: BRAVO HGT
|
למכירה BRAVO HGT
מהיחידות שנשארו בארץ .
במצב נסיעה מושלם לאחר שיפוץ ענקי . קאמשפט חמים , Tuning box , צנרת דאון פיפ ודוד בניה אישית , קיט ינקיה סימוטה , הגה MOMO צמיגי R888 גאנטים LENSO , לאחר צבע 187 סוס על הDYNO . יש עוד כמה קשקש קטנים שבטוח שחכתי. לרצינים בלבד ולא למחפשי מציאות . רכב ברמה מטורפת ביותר . 052-9192388 (מס' יד 2.) ![]() הרכב מפורסם גם ביד שתים , מי שמגיע אלי מהפורום שיציין זאת ואדאג לצ'פרו במחיר אטרקטיבי יותר ובנוסף עוד חלפים וקשקשים כאלה ואחרים שיש לי בבית זרוקים.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
ככל הידוע לי נמכרו פחות מ 10 כאלה בזמנו.
האם הצבע פה הוא מקורי?
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: BRAVO HGT
|
צביקוש23 הי
הרכב אינו בצבע המקורי , הרכב ישבר זמן רב בחניה תת קרקעית ללא כל תזוזה בצפון הרחוק בערך כשנתים. לאחר מיכן יובא מנוע ועוד שאר המכלולים והרכב עבר שיפוץ כללי וענקי לפני יומים נמכר לבן דוד במחיר אסטרונומי של - 55 אלף. שבוע טוב |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
באיזה מודל מדובר ?.
דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפתחות להוצאות רדיו מקורי BRAVO 2011 | 2fast4u4ever599 | פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון | 4 | 11-10-12 00:16 |
| Bravo GT למכירה ביד 2, במצב רע. | FreeStyle | פיאט כללי | 1 | 29-06-10 00:17 |
| חוברת הפעלה fiat bravo 09 | jebobes | בראבו - טכני | 3 | 24-03-10 12:09 |
| XSI .20 VS BRAVO 1.6 | command sergeant major | אוף טופיק | 9 | 09-03-09 04:03 |
| Fiat Bravo HGT | Mr.kasak | תמונות וסרטונים - פיאט | 2 | 17-10-08 10:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד