![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
שלום התלבטות לגבי מצבר
המצבר שלי בHGT מת צריך להחליף בדקתי כמה אופציות מצבר של וולטה 50 A שנה אחריות 450 שקל
מצבר של ורטה 50 A שנה אחריות 490 שקל מה עדיף איזה מצבר מבין השניים ואיך המחיר או שבכלל עדיף של חברה אחרת. תודה איתי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מצבר
הדוק את האפשרויות, מחירים וכו' עם אלישע או עובדיה כאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=589 והם גם מגיעים אליך, באזור המרכז לביצוע המלאכה. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
אוקי הבנתי אבל הם עובדים עם שנפ ואני לא רוצה אני רוצה משו איכותי יותר יש פשרות בHGT 2002 לשים במקום 50 אמפר 55 אמפר?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מצבר
הם עובדים עם עוד יצרני מצברים אחרים ואצלי במכונית הם התקינו מצבר איטלקי מתוצרת FIAMM
שאני מכיר אותם (מצברים וצופרי רכב) באיכותם הגבוהה, כבר שנים רבות. בהרבה מכוניות איטלקיות וארופאיות המצברים (וגם הצופרים) האלו הנם המותקנים ע"י יצרני הרכב בפס ייצור הרכב. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שמעתי אתמול בטלויזיה, שיש באוטו -דיפו מבצע הנחה של 200 ש"ח על מצברי ורטה.
שווה בדיקה. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום שלום,יש לי שאלה לגבי מדחס למבינים | nimrod | פונטו - טכני | 2 | 30-05-11 19:14 |
| התלבטות לגבי רכב שני מסוג פיאט | אייל2011 | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 28-03-11 18:20 |
| התלבטות לגבי ג'אנטים מגנזיום | אילן כץ | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 21-01-11 23:22 |
| שאלה לגבי מצבר בפונטו | amirnili | פונטו - טכני | 0 | 16-01-11 23:54 |
| התלבטות לגבי רכב משפחתי / מיני בתקציב של 50,000 שקלים. | ליסינג | יעוץ ברכישת רכב | 16 | 03-02-09 19:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד