![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
טוב אז לידיעתכם אני עם הפונטו המהממת שלי כבר 3 שנים!! אני יודעת לנהוג ולא סתומה ולפני יומיים האוטו היה במוסך בגלל רעשים כמו צפצופים שלוחצים על הקלאץ כמו למשל שעומדים ברמזור..
אז הלכתי כדי לפתור את הבעיה לפני שילך הגיר או משו גדול יותר...... הסתבר בסוף שהקלאץ לא טוב גלגל שיניים שבור וכל מיני אז הנזק שיצא משם זה דיסק פלטה מסב לחץ, מחזיר שמן מנוע אחורי, פקק מים אחורי מקורי, שמן גיר וגלגל תנופה כולל עבודה ומע"מ יצא 2000 שקל.. היתי בטוחה שעכשיו יהיה לי שקט!!!! באמת לא היה יותר רעש של צפצופים והקלאץ פתאום רך כל ההילוכים עוברים חלק אבל מה, פתאום הקלאץ לא חוזר הוא תקוע במיוחד בהילוך ראשון חשבתי אני מפגרת הזזתי תשטיח לגמרי הוצאתי כי זה קורה לפעמים שקלאץ נתקע בגלל השטיח ועדיין זה קורה, ולא רק בהילוך ראשון גם שאני מעבירה ליהלוך חמישי באיילון אני צריכה עם הרגל השני למשוך תקלאץ החוצה נסעתי חזרה למוסך והם באמת ראו שהקלאץ נתקע תמיד גם בניוטרל ואמרו שצריך להחליף את המשאבה.. למה לא עשו את זה עוד אז וגרמו לי עכשיו שוב להיתקע בלי אוטו?! זה באמת המשאבה? למרות ששמעתי שלפעמים צריך להוציא משם אוויר אחרי שמחליפים קלאץ שיכול לגרום לבעיה... בקיצור כל הזייייןןןן עכשיו אני שוב בלי אוטו ורק ראשון אני ישים אותו שוב במוסך ![]() אני פשוט לא מצליחה להבין למה לגרום לי לבוא פעמיים ולבזבז לי יותר זמן על החרטות האלה ולא לגמור הכל במכה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
חריקות למיניהן בדוושת הקלאצ' הינם תקלה מוכרת בפונטו.
בד"כ החלפה של שתי משאבות הקלאצ' פותרת את הבעיה לתקופה. ייתכן כי התקלה שלך מהתחלה הייתה רק מהמשאבות. כך או כך, לפי התיאור שלך לגבי הקלאצ' זה באמת נשמע כמו משאבות ולמיטב ידיעתי מחליפים בד"כ את שתיהן. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
קודם יש לנקז אויר בצורה יסודית ואם התקלה עדיין קיימת אז הגורם הוא לרוב משאבת המצמד העליונה.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש של תקתוק אחרי החלפת קלא'ץ | amos | פונטו - טכני | 11 | 07-01-13 13:07 |
| אחרי שנה של שקט... | mikemozg | פונטו - טכני | 39 | 27-04-12 22:19 |
| אחרי פוליש ווקס | assaf HGT | גלריה | 3 | 17-12-11 23:57 |
| אחרי ההשחרה | mishel27 | גלריה | 2 | 11-11-09 03:32 |
| איזה שמן מומלץ אחרי חצי אוברול בספייס 2001 | פורום הגראז' | 2 | 16-09-07 13:45 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד