![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
למכירה בבכי HGT
אחרי כמעת שנה וחצי ביחד. אני מוכר את ה HGT שלי.
הרכב הוא פונטו HGT שנת 2002 נקנה מחבר מועדון בשם פבל. Bumblebee הרכב נקנה עם 89.000 אלף קילומטר. עכשיו הרכב עומד בידיוק על 105.000 אני יד רביעית. 03 ברישיון. הרכב סטנדרתי לחלוטין. בלי פילטר פתוח. בלי אגזוז זרימה חופשית. הרכב טופל כל 10.000 אלף קילומטר. בשמנים הטוביום . AGIP 10W60 בלבד !! ווריאטור וטיימינג נעשה ב 80.000 אלף קילומטר. (יש קבלה ממוסך התילתן ) בטיפול האחרון הוחלפו כל השמנים ו כל הנוזלים שיש ברכב. ברכב קיימת מערכת מיזוג חדשה לחלוטין! מדחס חדש שסתום התרחבות ומייבש מזגן המזגן מקפיא !!! נוזל קירור פרפלו בלבד!! הוחלף טיפול שעבר. ברקסים חדשים פנסים אנג'יל אייז . צמיגים TOYO R1R. עברו 10 אלף. עדיין יש פסים צהובים על הצמיג. סאנרוף מקורי מהחברה. טסט לשנה. מנוע גיר ושלדה במצב תצוגה !!! הרכב עובר פעם בשבוע שטיפה ידנית בלבד !!! שמי איגור. אני גר בנהריה. את הרכב פרסמתי רק פה. אני רוצה שהוא יעבור לידיים טובות. הרכב מאוד שמור. לא נחסך שקל. אפשר להגיד שאני שורתתי את הרכב ולא הוא אותי ! כמו כן. הרכב מוכר במועדון. מי שרוצה יכול לשאול את שחר או את מיכאל. מתנאל נסע על הרכב ויודע בידיוק את מצבו. 0542565910 איגור ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי laptawp : 25-07-12 ב 06:27. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
למכירה בבכי: HGT | Sharky | מכירה | 6 | 27-01-12 14:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב