![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התניה או טעות שלי ?.
שלחתי הודעת מכירת רכב באתר שלא אכתוב את שמו. ההודעה לא נרשמה בפורום מכירה.
אני חבר באתר ועוזר למשתמשים. לא הבנתי מה קורה, לאחר שעה שאלתי ב- "תמיכה טכנית", מדוע ההודעה לא נרשמה. נכתב "כי קודם צריכים לאשר אותה ורק אחר כך היא תפורסם." טוב ביורוקרטיה ?. חשבתי לעצמי שיהיה. עברו 29 שעות. היום קיבלתי ממנהל המועדון את ההודעה הבאה: אהלן דוד , לפני שאני אאשר את האשכול שלך תגיד לי מה אתה אומר . יש לי סובארו אימפרזה שנת 94 ידנית דגם GL למכירה ב 7000 ש"ח חוץ מנזילת שמן קטנה מהגיר הכל פיקס באוטו והוא נוסע מעולה ! מעבר לזה יש לי לנטיס F שנת 96 עם בעיה בגיר והמחיר שלה 3000 ש"ח אם תהיה מעוניין דבר איתי. 050-XXXXXXX עמי (שם בדוי) האמת שראיתי בהודעה התניה לאישור הודעה המכירה, ומעט נעלבתי. בינתיים לא עניתי. רציתי לשמוע את דעתם, האם לא הבנתי את הנקרא ?. עד לרגע זה ההודעה לא נרשמה. תודה דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טעות. | Idan16 | גלריה | 0 | 22-09-12 22:03 |
צניחת ערך של פיאט במחירון או טעות של לוי יצחק? | אבימ | פיאט כללי | 8 | 19-01-11 10:33 |
איזה טעות של מתחילים .... האם נשרף המגבר ?!?!? | almogxxx | אודיו | 15 | 23-08-10 02:48 |
טעות במחירון לוי יצחק? | motisch | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 20-09-09 23:22 |
טעות של טירון - צבע על הדשבורד | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 8 | 04-09-08 23:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד