![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אחרי שחשבתי שכל הבעיות מאחורי...
החלפת גיר, תיקון צמה, החלפת אנטנה... היום אני מגיעה לעבודה ומגלה שאחד הפנסים זז מן המקום. כשהגעתי הביתה, פתחתי את תא המנוע, וגיליתי שהפלסטיק ליד הברגים שמחזיקים את הפנס נישבר. ונישבר ב2 מקומות. (כניראה כשהייתי בטסט לפני שבוע, יש כזה מקום שבודק את בלם היד, האוטו עף קדימה ואחורה...) אולי בגלל זה. אולי בגלל הזמן... בקיצר, אני מניחה שכדאי מאוד לסדר את העיניין לפני שיתפרק עוד יותר. מה צריך לעשות? הדבקה מיוחדת? החלפת החלק של הפלסטיק? החלפת כל הפנס עצמו? לנסוע עד יהוד? אני באמת באמת כבר מיואשת מכל ההוצאות הללו! ניגמרת בעיה אחת, מתחילה בעיה אחרת! האם לכולם זה ככה, או שרק לי?! האם כך זה בכל המכוניות, או שזה בעיקר בפיאט? ומה עושים עם החור הגדול בכיס?? מה אני עושה עכשיו..? אשמח לעצה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
קודם כל לא להילחץ כל דבר שנוצר הוא מבלאי טבעי ,לרוב .
תסעי למוסך ותשאלי אם אפשר לבצע הדבקה לחלקי פלסטיק שנשברו . פנס חדש זהו עסק קצת יקר , בסביבות ה 500-600 שח לפנס חדש ,או לפנות לפירוקיות . בהצלחה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
תודה זה מה שחשבתי.
האם קיימים חלקי פלסטיק או שחייבים החלפה של פנס שלם או הדבקה בלבד? כמה אמורה לעלות הדבקה? פירוקיות, פשוט אני מגיעה לשם.. ומטיילת בין הרכבים? היכן יש באזור השרון / המרכז? משלמים לבעל הפירוקיה לפי בקשתו? אבל במידה שזה פנס שלם, אין לי דרך לדעת שהפנס אכן תקין ועובד.. ? תודה ![]() והאם יש דרך לציפוי נוסף של הפלסטיק בשביל לחזק את התושבות העדינות? ציפוי, הגנה, חיזוק...? למישהו יש רעיונות? מצאתי מדריך - תיקון תושבת פנס! http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15797 אבל.. לא ניראה לי שאני הולכת לפרק שום פנס P: אך ורק בעל מקצוע... השאלה מה העלות... ומי טוב בזה. נראה
נערך לאחרונה על ידי idi : 04-02-13 ב 02:25. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
דבר ראשון אל תתייאשי
דבר שני תכירי בעובדה שאת מחזיקה באיטלקיה דבר שלישי תכירי בעובדה שכל מוסך חושב שהוא יודע לטפל באיטלקיה אבל עד היום לא ראיתי מישהו שעושה את בצורה טובה אפילו לא המוסך המרכזי דבר רביעי כמו שכולם אמרו לכל רכב יש בלאי מה לעשות אחרי הכל היפניות בנושא הבלאי עדיין יותר עדיפות דבר חמישי תמיד אפשר לעשות את זה בעצמך, השאלה יש לך סבלנות, זמן וחוש לדברים הללו אם לא אז לצערך כמו רוב האוכלוסיה בישראל תצטרכי להגיע למוסך שגם אם הוא אמין וזול עדיין תצטרכי להפרד מכמה מאות שקלים
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
ראשית לפני כל תיקון תקלה מומלץ שתעלי לפה את התקלות ונוכל לתת לך חוות דעת שלנו לפני שאת ניגשת למוסך כי זה לא סוד שמוסכים מחפשים להנאתם את הלקוחות התמימים בלי לפגוע חס וחלילה אך בסופו של דבר כמו שאת מרגישה נהייה חור גדול בכיס ולפעמים ללא הצדקה.
לגבי הפנס בגלל שהעבודה יחסית לוקחת זמן בעל מיקצוע גם ייגבה את המחיר בהתאם ואני מניח שהמחיר יהיה גבוה למרות שהחלקים לא יעברו את ה-20 ש"ח אז קחי זאת בחשבון. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
ישנה פירוקיה בכניסה המזרחית לטירה עם פונטו ספייס כמו שלך.
*מצורפת תמונת מיקום. נערך לאחרונה על ידי גיא .ב : 08-02-13 ב 01:41. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
תודה רבה :)
אז ככה...
מרוב דאגה שהתושבת לא תתפרק עוד יותר. מלחץ פשוט ניזכרתי ברעיון. בדיוק יום קודם הדבקתי משהו קטן מפלסטיק בדבק מהיר 2 שניות. וזה נידבק חזק מאוד. האמת שחשבתי שיש הבדל עצום בין פלסטיק קטן לבין פנס גדול וכבד! אבל לא היה לי מה להפסיד.. לפחות בנתיים. אז הדבקתי את השברים. למחרת, הלכתי לבדוק מה עם הפנס? וראיתי שהחלקים זזו מהמקום וההדבקה לא יצאה טוב. כאילו, החלקים התרחקו אחד מן השני, והם לא מחוברים טוב. ניסיתי להזיז, בשביל להדביק מחדש בצורה אחידה.. ופשוט לא הצלחתי לפרק את ההדבקה! למרות שהחלקים לא ממש הודבקו יחד!!! רק חלקית. הם לא התישבו טוב אחד בתוך השני - השברים. בקיצר.. לא הצלחתי לפרק בשביל להדביק מחדש טוב יותר... אבל לא נורא, לפחות זה סימן טוב... שהדבק אכן חזק מאוד! לפחות בנתיים........ עד שיתפרק שוב, כי בכל זאת זה לא יושב מספיק טוב. בנתיים.. טפו טפו.. הפנס יושב יפה ![]() והדבק עלה לי שקל אחד!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
אפוקסי! נקודה.
|