![]() |
|
![]() |
פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פנדה החדשה
|
מנוע 1.2 מרגיש עצל בפנדה החדשה
שלום לכולם,
ראשית, שמחתי למצוא בית חם למשפחת פיאט בארץ. ישר כוח! התחדשתי לאחרונה בפנדה (הצורה החדשה) עם מנוע ה-1.2 הותיק, ועברתי איתה כ-100 ק"מ. המנוע ברכב שלי מרגיש עצל וחסר מרץ בצורה משמעותית לעומת המנוע ברכב ההדגמה. הוא גם רועש יותר, מהמהם ופעולתו גסה ומחוספסת - זה ניכר אפילו ברעש צינור המפלט. הוא גם מווברץ בסל"ד סרק לעומת המנוע ברכב ההדגמה שהיה זהה לו. האם כל זה נגרם רק בגלל שמדובר במנוע חדש ויש צורך לבצע הרצה, כך שעם הזמן המנוע אצלי יתנהג כמו המנוע ברכב ההדגמה? הסיכוי לכך נמוך, אבל אני שואל בכל זאת: יכול להיות שאחד הצלינדרים אצלי מושבת? זה למשל יכול להסביר את חוסר האיזון (וויברוץ), הפעולה המחוספסת והעצלות. אם כך היה המצב - לדוגמא, מזרק דלק שאינו עובד או עובד בצורה חלקית ביותר - האם מה שתיארתי לעיל היה הסימפטום? בלוח המחוונים הכל תקין ובנוסף נבדקו שמן ומים וגם שם הכל בסדר. עוד דבר אחרון: אל איזה מוסך יבואן כדאי ללכת באזור חיפה? על הכוכב שמעתי דברים רעים ועל פאטין בעכו טובים. אין לי בעיה להגיע לעכו, אם זה שווה את זה, אבל שאפיק ברח' תל-אביב יותר קרוב אלי ועליו לא ממש קראתי דעות כלשהן - לא לכאן ולא לכאן. רפי ואחרים, אודה לכם אם תמליצו. יום נעים! ![]() נערך לאחרונה על ידי New Panda : 26-01-13 ב 11:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט פנדה החדשה
תתחדש על המכונית ושתיהנה ממנה.
כל מוסך יזהה מהר בשמיעה בלבד אם מנוע המכונית פועל כשורה עם כל 4 הצילינדרים. לכן גש ראשית אל המוסך הקרוב אליך. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פנדה החדשה
|
תודה רפי.
בוא נניח שהכל בסדר עם הפעולה המכאנית של המנוע. מה לגבי העצלות והחולשה שלו? ההבדל ממש גדול לעומת רכב ההדגמה ואני מפקפק באפשרות שתהליך ההרצה יביא לסגירת הפער הזה.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
אצלי בפנדה (צורה ישנה) הרכב נעשה הרבה יותר זריז אחרי הרצה, 1000 קילומטר. אולי גם אצלך זה יהיה כך אבל בלי קשר, הביצועים של החדשה פחות טובים בגלל המשקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפול בפנדה 2006 | serg24 | פנדה - טכני | 0 | 24-07-10 13:50 |
טיימינג בפנדה | zizkebab | פנדה - טכני | 15 | 10-06-09 11:31 |
מרגיש מכה בגיר בהילוך 1 בעת שחרור מצמד - פונטו 96 | chesh | פונטו - טכני | 7 | 30-05-09 02:24 |
הרכב מרגיש חנוק לאחר הוצאת והחזרת פילטר אויר | chesh | פונטו - טכני | 3 | 14-02-09 23:39 |
יש לי חור בפנדה | Hitchhiker | פיאט כללי | 4 | 19-08-08 11:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד