![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
תקלה p1702
קורא התקלות קלט את התקלה הנ"ל - לפי גוגל יש
p1702 problem with communication between Engine-ecu and Electric Power Steering ecu / no signal or signal not plausible. אני יודע מה זה אומר, טוענים שזאת מחלה בפיאט פונטו. טוענים שהבעייה היא בעיית מתח והחלפת מצבר עוזרת לפעמים. http://www.fiatforum.com/stilo/14349...ode-p1702.html רק רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתקלה והאם יש מה לעשות לגבי זה ? כמו כן יש לי פעמים שהמצבר כושל וכאשר אני מנסה להניע הרכב נכבה לגמרי הטורים יורדים למתחת ל 0 אבל בהנעה הבאה זה מסתדר ( זה קורה רק בבוקר ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בדוק את המצבר עם מכשירבעומס, ועל הדרך גם את הטעינה.
במידה שהם בסדר, יש לנקות מגעים מינוס מהמצבר לגוף. אם הבעיה לא נפתרה, להחליך כבלים פלוס ומינוס ליותר עבים. נא לא להדביק את המילה "מחלה" לכל תקלה בפיאט פונטו, התקלה הנ"ל אינה נפוצה. ![]() שתי המחלות הנפוצות בפיאט שאני מכיר הם, ההגה החשמלי ומערכת קירור המנוע. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
עומס = מזגן, רדיו \ מערכת \ 12V מחובר ?
מכשיר בדיקה ? DVM פשוט מהבית יספיק ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
לא. לבדוק עומס עם מכשיר שמעמיס א את המצבר כאשר המנוע כבוי.
דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
הבנתי,
המכשיר עולה באזור ה 250 שקל באי ביי , שווה קנייה ? בטוח ש DVM ביתי לא ייתן לי את אותה התשובה ? (עם מנוע כבוי לפחות) אם כאשר המנוע כבוי אני מקבל פחות מ 9.6 אז המצבר דפוק אם לא אז אולי להשקיע ולקנות בודק עומסים וכ'ו שיהיה במחסן ... עוד תופעה שאני נתקל בה בקביעות לאחרונה: כאשר אני משאיר את האוטו דומם סופ"ש שלם (יומיים לפחות) בבוקר של יום ראשון המחשב מתאפס לי עם ההנעה הראשונית, מה שעוד יותר גורם לי לחשוב שיש תקלה עם המצבר... נערך לאחרונה על ידי idanohh : 26-02-12 ב 17:42. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אם אני זוכר נכון המכשיר עולה בל.כ 150 ש"ח.
אם כאשר המנוע כבוי אתה מקבל פחות מ 9.6, אז או שהמצבר דפוק או שהוא ריק. כמה מקבל כאשר המנוע דלוק ?. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
בדוק מים מזוקקים במצבר
בן כמה המצבר? אם יותר משנתיים אז גם אם חסר לו מים כדאי להחליף.
מצבר חלש יכול לגרום לבעיות במערכת ההגה. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
צטט:
קיבלתי הצעה להחליף את המצבר עבור 500 שקלים למצבר של VOLTA 50A מקורי - כולל הרכבה. אני כנראה אלך בכיוון של להחליף את המצבר, אני אנסה לבדוק את הקודם לפני זה |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Member
|
צטט:
350\55mha התוצאות שקיבלתי: במצב דומם ( לא מונע ) : 12.65 במצב מונע (עם מזגן) : 13.55~ (התחיל ב 13.65) המצבר מעל לשנתיים כנראה, ולכן רציתי לשאול לגבי המים: ראיתי פתח צהוב למים מעל המצבר, האם זה המים שלו ? איך יש לבדוק אותם ? ואם חסר אילו מים מוסיפים ..? חוצמזה, נשמע שהכל תקין לא כך ? |
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד