![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
בעייה בחיוט רדיו - פונטו ספייס
היי, בפונטו שלי התקנתי מערכת רגילה, חיברתי את כל הצבעים נכון (צהוב לצהוב, אדום לאדום וכו') בקיצור מה שקורה הוא שכדי להדליק את הרדיו אני צריך להדליק את האורות של האוטו כדי שזה יעבוד ומה גם שהוא לא זוכר איפה הייתי (דוגמא הייתי ברדיו לפני שכיביתי את האוטו, הוא מתחיל בחזרה בדיסק) והוא גם לא זוכר כיוונים (באס, טרבל).
המערכת הקודמת שהיתה היתה מחוברת למצבר כל הזמן והייתי צריך לכבות אותה אחרי כל נסיעה אחרת זה גומר את המצבר.. יש פיתרון לזה?? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אם אתה לא מבין בזה אז אל תיגע וגש לחשמלאי
עלול להגרם נזק למערכת החשמל או למחשב הרכב.
בעקרון אמור להיות חוט ישיר מהמצבר שמחובר למערכת ובנוסף חוט מהסוויץ׳ ככה שהחוט הקבוע בעקרון גורם לזה שלא ייעלם הזכרון של המערכת והחוט סוויץ׳ קשור להפעלה וכיבוי המערכת. אצלך נהיה בלאגן ולא יודע איך הגעת לחוט של התאורה אבל תסדר את זה מהר. לא קשה לאתר את החוטי אתה צריך רק מנורת בדיקה : חוט מהמצבר ייתן קבוע זרם וחוט הסוויץ ייתן רק שהסוויץ דלוק ויכבה כאשר סוגרים את הסוויץ, לגביי החיבור החוטים למערכת אני לא יודע בדיוק לאן, אבל תבצע חיפוש פה בפורום היה שרשור הסבר על זה!
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
על האיזה מערכת מדובר ? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
המערכת היא kd-g347 של JVC, ואין שם עוד כבל שנותן מתח, אולי עדיף לתת + ישיר כל הזמן וזהו כדי לא לגרום לבעיות?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למסירה|מסגרת רדיו פונטו ספייס | fiat-punto | מכירה | 0 | 08-10-11 17:17 |
| בעייה עם הנורה של החגורה ב ספייס 2001 | טוני_חאין | פונטו - טכני | 4 | 08-04-09 19:52 |
| בעייה עם אזעקה בפיאט פונטו ספייס | huber | פונטו - טכני | 31 | 04-09-08 23:16 |
| בעייה בהגה בפונטו ספייס | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 6 | 02-04-08 13:13 |
| בעייה בפתיחת תא המטען בעזרת ידית המשיכה (ספייס) | פורום הגראז' | 5 | 15-04-07 18:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד