![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
מי מכיר מי ראה? פירוקיה שיש בה פיאט בראבו לפירוק?!
שלום לכולם, ברשותי פיאט בראבו שנת 97 שאצלי כחצי שנה, אני רוצה להשלים מעט את החסר (למזלי באמת מעט).
מחפש כפתורים של חלונות חשמל (שני כפתורים) ומחזיר אור אחורי אשר נמצא בפגוש האחורי מצד שמאל שהיה שבור אצלי. כמובן אם אלך לפירוקיה אמצא עוד שטויות אבל זה בעיקר הכל. חיפשתי באיביי ובכמה חנויות חלפים של פירוקיות ולא איתרתי את החלקים האלה עם משלוח לארץ. רצוי מאזור פ''ת (אני מאריאל). תודה מראש לעונים! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פרוקיית רכב בפ"ת
בדוק בפרוקיית הרכב הגדולה: www.musach.co.il/details.asp?id=599
(בימי שישי הם סגורים). בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
|
...
רפי תודה רבה שוב!
את היפר חלף בדקתי כבר ואין להם את שניהם. יש עוד משהו שאתה מכיר באזור? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
יש בראבו אחת כחולה שפירקתי ממנה כמה חלקים לפני איזה חודשיים שלושה
היו עליה מלא דברים שימושיים שאפשר לקחת וגם את כול מה שרשמת שאתה צריך, אם היא עדיין שם..! הפירוקיה נמצאת באזור חדרה דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין אני אכוון אותך
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
שלום לך,
כאן יש לך את המנגנון מתגי חלונות משומש בסביבות 110 ש"ח כולל משלוח. ופה יש את מחזיר אור חדש בעלות של 25 שקלים, אבל צריך לשלוח הודעה למוכר לגבי עלות משלוח. אולי רפי יוכל לברר מחירים של מחזיר אור מקורי בארץ, מק"ט שלו זה 7779100. מק"ט למנגנון מתגי חלונות, 735242707. לידיעתך, יש לך קטלוג חלקים של פיאט אונליין http://eper.fiatforum.com/ בהצלחה. נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 18-05-12 ב 05:52. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלקים לבראבו
המס' קטלוגי של מתגי חלונות צצ נהג הנו 735242710 והמחיר למקורי הנו 535 ש"ח + מע"מ.
מחזיר אור אחורי מקורי עולה 159 ש"ח + מע"מ אבל כנראה שניתן להשיג גם חליפי במחיר של כ 50 ש"ח + מע"מ. בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Member
|
תודה רבה לכם!
בנתיים איתרתי דרך גוגל פירוקיה שככל הנראה יש להם בראבו לפירוק בסגולה. יום ראשון אקפוץ לשם ונראה. הקטע הכי מצחיק שיש ביד שתיים בחור מפ''ת שמעוניין למכור פיאט בראבו לפירוק ב 1200 ש''ח, כבר באתי ליסוע אליו ופתאום הוא טוען שהכפתורים של החלונות חשמל לגמרי חדשים והוא רוצה עליהם 400 ש''ח. כמובן במחיר הזה שישאיר אותם לעצמו. בכל מקרה אני צריך רק את הכפתורים עצמם של החלונות חשמל (הפלסטיק) ללא כל המנגנון או המסביב. אעדכן ביום ראשון. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
תודה לכולם
החלקים הושגו בסוף ממוסך בכפר קאסם שחבר הפנה אותי אליו, אומנם מרכב שבור שעומד לחלקים ולא במצב מושלם אבל זה מספיק טוב וזה לא עלה הרבה.
שני הכפתורים של החלונות חשמל שהיו שבורים סודרו, המחזיר אור בבית, היה לו רק את הצד שכן יש לי אבל עם התאמה קטנה והבסיס שהיה קיים אצלי זה יהיה סבבה ולקחתי ידית כיוון של הכסא נוסע שהייתה חסרה לי. עכשיו חסר לי רק פלסטיק שמגן על הבורג של הווישר האחורי שנשבר אצלי לא מזמן ואותו לא איתרתי. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: hyundai getz
|
יש אחת חמודה כתומה בקרית מלאכי
עומדת כבר כמה חודשים טובים ללא תזוזה..
כנראה גם ללא טסט. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו לפירוק! | oren_ov | גלריה | 4 | 27-09-10 13:48 |
| פיאט בראבה לפירוק | admin2000 | מכירה | 21 | 26-09-10 17:42 |
| פונטו|פירוק טמבון לשם פירוק רדיאטור הכרחי?! | Roi b.e | פונטו - טכני | 8 | 19-09-09 22:54 |
| פיאט בראבו לפירוק - כל החלקים קיימים ! | אור .ס. | מכירה | 5 | 28-01-08 18:29 |
| פיאט לפירוק | קניה | 0 | 04-07-06 16:24 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד