![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שלום חברים,
החלטתי לקנות את הרכב הראשון שלי ואני דיי בטוח שזה יהיה פונטו ספייס ![]() אני רוצה להשקיע סכום כולל של 15,000 שקל (כולל ביטוחים, תיקונים קטנים וכו) אז אני מכוון על דגמי 2001-2003 רציתי לדעת את דעתכם העניין: 1. האם הרכבים בדגמים האלה אמינים ועושים את העבודה? 2. האם יש הבדלים משמעותיים\חשובים בין שנות הדגם האלה? 3. האם יש דברים ספציפים לבדוק על הרכב? אני אשמח לקבל טיפים בכללי... תודה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: כרגע אין
|
מצטרף
גם אני מעוניין לרכוש ספייס עד 03'
אבל מתלבט קשות עם כל חוות דעת שליליות "בעיות התחממות" "לשים מים כחולים" "ABS" וכאלה.. אם יש למישהו ניסיון וחוות דעת אחרת אשמח לשמוע ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
בבעלותי פונטו ספייס 2003 הדגם הפשוט "יאנג", כבר מעל שנה.
רכב לפי דעתי מעולה, נסיעות לעבודה והביתה (לא עליות קשות ומרחקים גדולים מדי). לפי דעתי שווה מאוד, במיוחד שעם רוצים לעשות שינויים או בכלל לעשות דברים לבד הרכב מאוד "ידודותי למשתמש". |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
דבר ראשון להיכנס לתת פורומים, לפורום טכני של הפונטו ובדביק יש שרשור כללי על הפונטו ספייס, קראו אותו, יש שם מידע על הדגמים.
ממליץ לקנות רכב לבן עקב דהיות צבע, יש לבדוק היסטוריית טיפולים עדיפות לרכב שלא התחמם/עבר ראש מנוע וכמובן שטופל במורשה. אם תפזול לדגמים אחרי המתיחת פנים (2004+) לא לגעת בגיר הרובוטי. ב-2001-2003 גיר רציף טוב וחסכוני בדלק. שני המנועים טובים, ה-8v יותר זול בטיפולים השוטפים, וייתרון במידה ונקרע הטיימינג אין נזק למנוע. ומנגד ה-16v מספק נסיעה בקצב יותר טוב, קצת יקר יותר בטיפולים השוטפים. אם הינך מתכוונן לכיוון חסכון sx ידנית עם קילומטרז נמוך שטופלה במורשה/היסטוריית טיפולים תעשה את העבודה. כמו כן יש דגם S הלא מאובזר ללא שעון טורים וחום, לא מומלץ לקנות (למרות שניתן להחליף את הלוח שעונים לאחד מדגם יותר מאובזר). שיהיה בהצלחה ערן
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יעוץ בקניית פונטו שנת 2004 | ohad_golan20 | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 25-10-11 14:21 |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס 2004 | eyali0001 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 16-09-10 22:45 |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס | Trick Daddy | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-01-09 18:33 |
| יעוץ בקניית מערכת | dodihob | אודיו | 2 | 12-10-08 19:07 |
| יעוץ בקניית מערכת לפיאט אונו | אודיו | 2 | 15-09-07 19:39 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד