![]() |
|
![]() |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה 1,250
|
**פרוייקט | Orange Grande 2007 (מתעדכן) **
מה קורה כולם? הרגע אישרו לי את המשתמש באתר אחרי 3 שבועות שאני מחכה תודות ל-אודי-,
רציתי לשתף אתכם בהתקדמות השינויים ברכב שלי ולשמוע חוות דעת + עצות מהמנוסים בניכם. עד לפני חודש וחצי הייתה לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 לבנה, 1600 אוטומט. לפני שבוע רכשתי את הפיאט הראשונה שלי, פונטו גרנדה שנת 2007 כתומה, 1250 ידנית. זה הרכב נכון לעכשיו ![]() ![]() אבזור ושיפורים שכבר קיימים / בוצעו : * ג'נטים * מדבקה לגג - שחור מבריק (מ-SunFilm, מעולים!) * קיט פלסטיקה בצבע הרכב לבפנים * קודנית * תושבות מנוע חדשות * גיר וקלאץ' חדשים אבזור ושיפורים שבתכנון : * טיימינג * ברקסים חדשים * שחזור פנס שחוק ![]() * תיקוני קוסמטיקה לפלסטיקה החיצונית של הרכב (תיקון עצמאי לשחור מבריק ע"י ספריי ומדריכי וידאו באינטרנט) ![]() * התקנת מערכת (קומפוננט JBL 70WRMS - פיונר 6X9 80WRMS - סאב מתחת למושב הנהג - סאב מתחת למושב ליד הנהג) * הוספת משענת יד (מפירוק) * ניקוי בד הגג הפנימי של הרכב * החלפת לוחית רישוי קידמית (קיבלה מכה והתעקמה) * החלפת גריל עליון - קידמי (מפירוק) * שיפוץ האנטנה (לא ניתן להחזיר אותה לרכב כי נקרע לה הגומי והיא תוכל לקרוע את המדבקה בגג) * שחזור / קנייה של שק ידית ההילוכים * מדבקה מסביב לפני הרכב הקידמיים - שחור מבריק, המחשה בפוטושופ: ![]() * חידוש הג'נטים והברקתם * צביעת צלחת ברקסים אחורית ![]() * צביעת קליפרים * מראה פנורמית (לא יכול בלי) * התקנת דיבורית אני יעדכן כל התקדמות והתייעצות כאן, בהצלחה לי ![]() נערך לאחרונה על ידי bargrande : 31-05-12 ב 01:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
מראה פנורמית - אל תעשה את זה, זה משבש את כל הראיה!
והג'אנטים האלה הם לא מקוריים של פיאט.. ![]() מתי אני ואתה יושבים על פרוייקטון קטן של צביעת קליפרים? אצלך לכתום, אצלי לכחול! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה 1,250
|
נתחיל בזה שנקנה צבע? אני יכול לקנות לנו מאוטודיפו אני מתאמן בסוואט ליד..
יש לך חברה מסויימת שאתה רוצה לקנות צבע מהם? לפלסטיקה ברכב, קניתי את הצבע הזה : ![]() נערך לאחרונה על ידי bargrande : 29-05-12 ב 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אהבה זהובה.. (פרוייקט מתעדכן). | dennis | הרכב שלי | 105 | 13-03-13 11:58 |
מירוץ קארטינג מועדונים 2007 | פעילויות המועדון | 39 | 15-02-08 19:14 | |
Grande Punto Sport | partom | פיאט כללי | 30 | 10-12-07 13:00 |
fiat grande punto- תמונות | פיאט כללי | 13 | 22-04-06 14:22 |