![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
|
הצעה לרה-אירגון במועדון פיאט
חברים יקרים .
אולי זה מפריע רק לי (אבל אני יודע שלא רק לי מפני שלא מעט חברים כבר פנו אלי בעבר בנושא) צריך לקרוא לילד בשמו (אפשר לנסות לייפות את המצב, אפשר גם לקרוא לזה בשמות אחרים , אבל המציאות בועטת בפנים ואי אפשר לברוח ממנה) ... מועדון פיאט ישראל פשוט לא יכול להמשיך להתקיים בצורה הזו. אנחנו מועדון הרכב היחיד שלא מקיים פעילות שבועית, שהאתר שלו מתבסס על שאלות ותשובות . מועדון רכב צריך שתיהיה לו הנהלה שנבחרה על ידי כל החברים בו. מועדון צריך להיות שקוף וצריך להיות דו"ח מסודר של הכנסות והוצאות שיפורסם בפומבי. מועדון צריך להיות פעיל ולא מיפגש אחת לכמה חודשים. אני קורא מכאן לכולם , מי שזה מפריע לו שישמיע את קולו. לא ייתכן שכל פעם אני ינסה לארגן משהו אנשים יגידו שהם באים, ואז יתחילו לבטל ולהתלונן שאין כלום. חברים השמיעו את קולכם!! לפי דעתי יש כאן הרבה יותר מ 10 חברים קבועים, יש פה לפחות 40-50 אנשים קבועים שפשוט לא משמיעים את קולם! אז זה המקום! בבקשה!
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא יודע מה הבעיה ,זהו המועדון כך זה נראה ,לכולם טוב עם זה ,כך אני רואה את הדברים.
התפנה מקום של אחד המנהלים תיכנס תשפיע למה לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
חבל שאין לנו מפגשים כמו במועדון 5,בצפון,במרכז בדרום.
גם אם אין לנו בצפון 20-30 אנשים אלא אולי 15,אבל כאלו שנפגשים בקביעות זה יכול להיות נחמד. מקווה שהמפגש בצפון לא יתבטל או ידחה.עד שיש אחד כזה חבל לאבד את ההזדמנות.
![]() |
#4 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
צודק, המועדון התחלש מאוד בכמה שנים האחרונות, לדעתי עקב חסרונם של אנשים בעלי השפעה שהיו מניעים את המועדון קדימה. יש גם הרבה בעלי רכבים או שהחליפו רכב או שפשוט הפסיקו להגיע ואלו היו אנשים מרכזיים במועדון.
כבר ניסינו בעבר מפגשים שבועיים, לא עבד. לדעתי מפגש אחת לחודש מספיק וישאיר לאנשים טעימה של עוד. אפשר לגוון במפגשים, לא כל פעם על האש, וכן לגוון במקום. הבעיה גם זה חוסר יוזמה, אני רוצה מפגש אני מארגן מפגש. וכן, לדעתי יש לעשות שינוי בהנהלה, חס וחלילה לא מחוסר כבוד לאנשים שמשקיעים, פשוט צריך אנשים שמוכנים לתת יותר מזמנם (אולי יש להם יותר זמן) עם רעיונות חדשים ויכולים לרומם ולהעלות את המועדון. ערן נ.ב. לא מתאפשר לי להגיע למפגש בצפון עקב 3 שבועות למבחנים/עבודה/שיעורים פרטיים/התנדבות ![]()
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 22-05-12 ב 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
ב. כדי להציג דוחות, צריך להירשם כעמותה, זו הוצאה כספית לא קטנה שכוללת למשל רואה חשבון. מה תציע לאנשים בתמורה לכספם? פורום שכרגע הם מקבלים בחינם על חשבון אחד ממנהלי המועדון? ג. אתה בעצמך רואה איך זה מתקדם. רוב האנשים מלאים בדיבורים, וממעיטים במעשים. אין יותר מידי מה לעשות. הרבה אנשים מגיעים לכאן כדי לשאול שאלה וללכת, סה-טו. מעט האנשים שכן פעילים נפגשים מידי פעם בכל מקרה. ד. שוב, לא רק שאתה מארגן משהו אנשים מבטלים ממש לקראת שעת השין, ולא רק במועדון הזה. ה. כנס לפרופרציות צביקה. במובן הטוב של הביטוי. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 22-05-12 ב 00:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
צביקה, האמת בכיף!
כבר אמרתי שכל מי שרוצה להצטרף להנהלה של המועדון מוזמן לפנות (באופן פרטי ומכובד) לאחד המנהלים הקיימים. תנאי חובה זה וותק במועדון והיכרות (אפילו קלה) עם האנשים האחרים במועדון. לגבי הכנסות מול הוצאות זה מאוד קל: הכנסות - 0 ש"ח הוצאות - העלות של האתר, הדומיין, והמערכת שאנחנו משתמשים בה. וכשיש מפגשים אז גם הכיבוד. למען הסר ספק זה יוצא מכיסם של 4 אנשים בערך יחד עם עזרתו הנדיבה של רפי לין. בקרוב יהיה מפגש, ונשמח כמו תמיד לדבר פנים אל פנים.
![]() |
#7 |
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Mk1 XTZ 75
|
אני לא חושב שצביקה טועה. אפשר בקלות לקחת את מועדוני האופנועים כדוגמא. יש להם מרכז משלהם, יש הכנסות והוצאות (משלמים נראהלי חודשי על חברות ובמפגשי המועדון ניתנת התמורה לכסף בדרכים רבות שאני מניח שכוללות כיבוד לרוב) ויש מפגשים, במועדון שאני שמעתי עליו הם בערך אחת לחודש ומגוונים בהחלט, יש סתם הופעות שחברי המועדון הצעירים מעלים עם הלהקות שלהם, יש מסיבות, מפגשי על האש ומפגשי החלפת מוצרים ואביזרים... במועדון שאני שמעתי עליו יש אפילו דרגות חברות!
אני לא חושב שכלכך קשה להגיע לרבע/חצי הרמה הזאת ולהרים (כנראה מחדש, כי הבנתי שפעם המצב היה יותר טוב) מועדון שיהיה כיף להיות בו. ואני חושב שאם חברות במועדון תהיה משהו שהוא מעבר להרשמה בפורום, יהיה לנו קל להבדיל, גם בפורום, בין אלו שבאים סתם לשאול שאלות לבין אלו שחברים של ממש (לדוגמא, דרגת משתמש בפורום שממנה אפשר לכתוב בחלק מהפורומים.. לא כזה קשה) אפשר בקלות לשפר ולייעל, ואתזה אגב אומר מי שמומחה בלהגיד איך לא עושים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
רן - נהדר.
נשמח לפגוש אותך ולהכיר. אני מצביע לך כבר מעכשיו ![]()
![]() |
#9 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צטט:
מי שרוצה להיות חבר מועדון בתשלום ורוצה להשפיע זכותו אבל להבדיל מאחרים רוב החברים פה שואלים שאלות ומקבלים תשובות זה האתר אין מה לעשות האתר האנגלי PUNTO SPORT עשה את זה בתשלום ומאז אני לא משווטט שם יותר וחבל מאוד נהנתי מהאתר הזה יוצא שכל פעם מי שמארגן פה מפגש מתעצבן על החברים על המנהלים וכל דבר שזז ואיפה המנהלים שרק הם צריכים לארגן מפגשים לפי צורך והבקשות לא חייב להיות מפגש כל פעם שמישהו רעב אפשר לעשות כל רבעון באיזור אחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אפשר להתחיל בדרגות על מנת למנוע את הטיילת של לשאול שאלה וללכת וכך למנוע גישה למספר פורומים!
לאחר מכן אני מאוד מסכים בתשלום חודשי או שנתי קבוע על מנת ליצור קופה שתשמש אותנו למפגשים,מדבקות,חולצות ועוד... אין רע בזה בכלל! לגבי ההנהלה אין ספק שצריך לשנות םה הרבה דברים אבל הכל להתחיל בקטן ולאט ובטוח וכמובן, פנים אל פנים! צריך לארגן מפגש מרכזי, בדחיפות!!!! ולשבת ולדון בבעיות הללו ובמציאת פיתרונות אחרת זה רק דיבורים פה וחבל על הזמן של כולנו וההוכחה לכך שזה נושא שחוזר על עצמו כבר המון זמן ונחשו מה?כלום לא השתנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש חבר במועדון | lrl23 | פורום המועדון | 0 | 04-02-10 11:00 |
אירוע דראג בחסות אירגון מרוצי הדראג בישראל | פיליפ | תמונות וסרטונים - כללי | 4 | 15-03-09 00:50 |
השקת פיאט 1100E מודל 52' במועדון החמש 6.6.08 | trek10 | פיאט אספנות | 10 | 07-06-08 20:26 |
הצעה לשדרוג מועדון פיאט ישראל. | מועדון פיאט ישראל | 23 | 24-02-06 02:52 | |
חדש במועדון | מועדון פיאט ישראל | 1 | 26-07-05 02:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד