![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס 2001 SX
|
רישום מנוע מיבוא
רכשתי לפני ארבעה חודשים פיאט פונטו 2001 שהוחלף לו מנוע מיבוא
בבדיקתי המנוע לא תואם לרשיונות פניתי לבנאדם שקניתי ממנו את המנוע והוא הביא לי שטר מכר למנוע מיבוא 1.איך המנוע עבר טסט לא תואם? 2.מה עלי לעשות כרגע עם הנירות? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
דבר ראשון אתה צריך אישור מוסך על הרכבה.
לאחר מכן ללכת למכון טסטים לאשר את המנוע ברישיון. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Honda Civic SR
|
סליחה שמקפיץ נושא יחסית ישן.
אבל אני נימצא באותה הסיטואציה רק שיש בידי את כל המסמכים. מדובר בפונטו HGT . מנוע מיבוא. יש את טופס המכס, שטר מכר, ו-"בקשת היתר להקצבה והטבעת מספרים על מנועים ושלדות כלי רכב" הטופס מחולק ל-4 חלקים: א'. ימולא על-ידי היבואן. (ממולא) ב'. ימולא על-ידי אגף הרכב ושירותי תחזוקה (ממולא) ג'. ימולא על-ידי המטביע. (ריק) ד'. ימולא על-ידי בוחן הרכב במשרד הרישוי (ריק) אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
דבר נוסף שלא כתבתי.
כדי לרשום את המנוע ברישיון במכון טסטים, אתה חייב לעבור בדיקת גזים CO. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
דויד, אם לרכב יש טסט לעוד 7 חודש והוכנס לתוכו מנוא מיבוא עם שטר מכר והכל תקין.
מה צריך לעשות הלאה בכדי לאשר את מספר המנוע לרישיון חדש? והאם זה כולל טסט חדש? או הטבעה. או המתנה נעימה בעמדה 1 בחולון? חייב עזרה. תודה לעוזרים. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
נתחיל מזה שלא צריך לכתוב ובטח לא מגילות בה"פ.
![]() ראה כאן מה כתבתי, "שאלות בנושאים טכניים נא לפרסם בפורום." לטובת חברי הפורום. אין קשר לזמן שיש טסט לרכב. לא צריך עמדה 1 בחולון, אלא מכון טסטים. לפי האישורים שיש לך, לא צריכה להיות בעיה. יבקשו ממך לעבור רק בדיקת CO, ולא טסט. בכל מקרה כתוב את קוד המנוע המותקן. ואני אבדוק. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
מצטער על הה"פ .
חדש בענייני הפורומים. וזה הדגם מנוע שיושב כרגע על הרכב. שנת 2001 183A1000 או 183A1ooo לא יודע אם זה ספרות או אותיות או ספרות כתוב לא הכי ברור. ואגב, יש לך מושג אולי איפה מספר המנוע נימצא? אף אחד לא בדיוק יכול לענות לי על זה.. o__O אמרו לי שזה אפשרי לראות רק עם מראה.. אז אני עדיין לא יודע מה עם כל עניין ההטבעה אם צריך או לא. כי אם יש מספר למנוע אני מאמין שלא צריך.. אבל אם אין .. שם הסרט מתחיל ? נערך לאחרונה על ידי kadir88 : 27-02-12 ב 16:32. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
קוד המנוע שכתבת מאושר לרכב שלך.
שלח לי באימייל (לא בה"פ) את תצלום האישורים שיש לך. אדבר עם הרב בוחן יש לי הכרות אתו. עד כמה שזכור לי מס' המנוע נמצא בין המנוע לגיר, בצד קיר האש. אשאל אותו גם על זה. דוד.
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
שלחתי.
המון המון תודה על עזרתך. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם | shachar | גלריה | 14 | 24-06-12 22:19 |
| הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה ו-2 השקות של רפי לין במוסך שמשון, יהוד. | gilgil | פעילויות המועדון | 73 | 10-09-10 13:50 |
| עברתי תאונה ראשונה לכבוד השנה החדשה | NatiShain | פיאט כללי | 12 | 21-09-09 14:18 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
| לכבוד החג: גלריית תמונות של הפיאט לאחר שיפוץ וצביעת טאסות | פיאט כללי | 3 | 18-10-06 19:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד